Foto van de maand

Foto van de maand: April 2018

In 2017 maakte ik in totaal 23.428 foto’s, een behoorlijk aantal. Ik ben absoluut geen professioneel fotograaf, maar doe er alles aan om me te blijven ontwikkelen in fotografie om betere foto’s te maken. Daarom heb ik een nieuwe rubriek bedacht voor Reizen & Reistips, de foto van de maand. Iedere maand kies ik mijn beste/leukste/interessantste foto van afgelopen maand uit. Zo daag ik mezelf uit om maandelijks met mijn camera op pad te gaan om mooiere foto’s te maken. De maand april begon toen ik nog in Normandië was. Daarna volgenden nog een dagtrip naar De Keukenhof, gingen we weer op pad voor Urban Exploring en bracht ik een lang weekend door in Münster. Er werden weer volop foto’s geschoten in april 2018 met veel vrolijke kleuren, waardoor het lastig was om een keuze te maken. Uiteindelijk koos ik ervoor om deze foto te kiezen van het Schloss Nordkirchen in Duitsland.

Foto van de maand: April 2018 - Schloss Nordkirchen

Schloss Nordkirchen

Afgelopen weekend brachten we een lang weekend door in Münster. We hebben twee heerlijke dagen gehad in de stad en zijn op zondag het Münsterland gaan ontdekken met de auto. In dit gebied kun je enkele prachtige kastelen en waterburchten ontdekken. Zo maakten we een stop bij Schloss Nordkirchen. Dit kolossale kasteel draagt ook wel de bijnaam ‘het Versailles van Westfalen’. Het werd ontworpen door Gottfried Laurenz Pictorius en gebouwd tussen 1703 en 1734 voor de familie Plettenberg. Geen enkel kasteelcomplex in Westfalen is zo groot en uitgestrekt. Je kunt hier enkele uren verblijven om alleen maar rond te wandelen. Rondom het kasteel ligt een prachtige historische tuin die tot één van de mooiste van Europa behoort. En prachtig is het zeker.

Meest gelikede Instagram foto

Hoewel de likes op Instagram alsmaar blijven dalen op het account van Reizen & Reistips, was deze foto van Laguna Honda in Bolivia het populairst:

https://www.instagram.com/p/BhHf93ChA28/?taken-by=reizenenreistips

Interessante artikelen voor dit bericht

[bol_product_links block_id=”bol_5aec3df9a4cb9_selected-products” products=”9200000009834147,9200000041739014,9200000048938285,9200000029250227,9200000054245760″ name=”foto-van-de-maand-april-2018″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

Reisroutes

Carretera Austral reisroute

In 2018 maakte ik een geweldige rondreis door het zuiden van Patagonië. Nog altijd is dit één van mijn favoriete reizen die ik ooit heb gemaakt. Destijds eindigde ik deze reis in de regio Aysén...

5 dingen die je moet checken voor je op vakantie gaat

Gastartikel

5 dingen die je moet checken voor je op vakantie gaat

Wanneer je op vakantie gaat, zijn er altijd nog allerlei dingen die je moet regelen voor vertrek. Daarbij kun je denken aan het wassen van je spullen en het leeghalen van de wasmachine, maar ook aan...

Kerstmarkt van Erfurt

Kerstmarkten

De leukste kerstmarkten van Duitsland in 2023

Het wordt langzaam weer kouder en sneller donker. De kerstperiode komt steeds meer in zicht. Dat betekent dat binnenkort de eerste kerstmarkten in Duitsland weer zullen openen. Ieder jaar staan de...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Boek een hotel in Münster

Overtuigd? Boek dan direct een hotel in Münster via Booking.com