Foto van de maand

Foto van de maand: April 2019

Afgelopen maand bezocht ik de vestingstad Heusden, maar stond ook de eerste langere trip van 2019 op de planning. Samen met een goede vriend ging ik een weekje naar Schotland. Hier wilden we Isle of Skye gaan ontdekken, een prachtig eiland dat al langere tijd op mijn wishlist stond. Het weer is het Verenigd Koninkrijk kan vaak een spelbreker zijn, maar wij hadden de gehele week geluk. De zon scheen de gehele week en we konden Isle of Skye in ons T-shirt ontdekken. En wat was het prachtig! Niet gek dat de foto van de maand april 2019 dus ook werd genomen in Schotland.

Foto van de maand: April 2019 - The Quiraing, Isle of Skye
Bij Quiraing maakten we een super mooie wandeling

The Quiraing

In totaal waren we vier dagen op Isle of Skye. De eerste twee dagen verkenden we het zuidelijke gedeelte van het eiland en daarna gingen we nog twee dagen naar het noorden. Met name het noorden was prachtig qua landschap. The Quiraing en de Old Man of Storr zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken en bij beide locaties maakten we een wandeling. Het landschap van de Quiraing is gebruikt in films zoals Star Wars en de GVR vanwege het dramatische karakter. Tijdens de wandeling kon ik maar niet stoppen met het maken van foto’s. Iedere keer als ik me omdraaide zag ik weer dat fantastische landschap. Ik vind dit ook één van de mooiste plekken die we tijdens onze week in Schotland hebben bezocht.

Het landschap van de Quiraing is het toneel geweest van verschillende films zoals Star Wars en de GVR.

Meest gelikede Instagram foto

Iedere maand kijken we ook welke foto het meest geliked werd op Instagram. De meest populaire foto was deze foto van Cochem.

https://www.instagram.com/p/BwUyYndpmyD/

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Meer informatie
Interessante artikelen voor dit bericht

Booking.com