Foto van de maand

Foto van de maand: April 2020

Afgelopen maand heb ik me nog altijd gehouden aan het verzoek om zo veel mogelijk thuis te blijven. Tweemaal heb ik mijn wandelschoenen gepakt en ben ik toch naar buiten gegaan om van de natuur te genieten. Het is heerlijk om buiten te zijn en weer foto’s te maken. Zo heb ik een ronde gelopen over de Strabrechtse Heide en heb ik de Trage Tocht Netersel gelopen. Nu we toch niet kunnen reizen is het ook eens leuk om onze eigen omgeving in Noord-Brabant te ontdekken. En zelfs dan kun je je even ver weg wanen. Dat blijkt wel uit de Foto van de Maand April 2020.

Foto van de maand: April 2020 - Strabrechtse Heide, Nederland
Zonsondergang op de Strabrechtse Heide

Zonsondergang op de Strabrechtse Heide

Samen met Lianne maakte ik afgelopen maand een heerlijke avondwandeling over de Strabrechtse Heide. Het was heerlijk weer die dag en ik nam mijn camera mee om de zonsondergang op de heide vast te kunnen leggen. Dat bleek een goede keuze. Ik mis het reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Die avond waande ik me even in Afrika door de gele, oranje lucht en de silhouetten van de bomen. Voor even was ik dus even in het buitenland… Hopelijk kunnen we snel weer gaan reizen.

Terwijl de zon ondergaat op de Strabrechtse Heide, waan ik me voor even in Afrika.

Meest gelikede foto op Instagram

Hoewel de bezoekersaantallen op de website de laatste weken drastisch zijn afgenomen, krijg ik op Instagram juist steeds meer likes. Waarvoor dank! Jullie gaven deze foto van de Matterhorn de meeste likes. Ik weet zeker dat ik nog meer likes zou hebben gekregen als de top van de berg ook zichtbaar zou zijn geweest.

https://www.instagram.com/p/B_SlweJDk_z/

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Meer informatie
Booking.com