Foto van de maand

Foto van de Maand: April 2021

April was niet bepaald mijn maand en dan druk ik me nog zacht uit. Mijn hoofd stond er totaal niet naar om op pad te gaan. Dankzij steun van vrienden en familie heb ik toch mijn gedachten kunnen verzetten en enkele leuke dingen gedaan. Zo ben ik een lang weekend naar Drenthe geweest en heb ik overnacht in een plaggenhut waarbij ik drie geitjes moest verzorgen. Met de Trabant deed ik mee aan de Waalre Individual Rally en ik bracht een bezoek aan de kleurrijke bloembollenvelden in Zuid-Holland. Opnieuw zijn er voldoende foto’s gemaakt. Jullie kunnen nu de foto van de maand april 2021 kiezen. Welke is jullie favoriet?

Bollenstreekroute
De bontgekleurde velden in Zuid-Holland

#1 - Kleurrijke bloembollenvelden

De afgelopen weken kwamen ze geregeld voorbij op social media, de kleurrijke bloembollenvelden. In de maanden april en mei kun je genieten van de bontgekleurde velden. Afgelopen maand reed ik de Bollenstreekroute van TomTom en kwam ik langs de mooiste bloembollenvelden van Zuid-Holland.

Bollenstreekroute
Nog mooier

#2 - Dronefoto van de bloembollenvelden

De kleurrijke bloemen zijn prachtig, maar eigenlijk is het nog mooier als je de velden van bovenaf kunt bewonderen. Met een drone is dat gelukkig mogelijk en heb je een schitterend overzicht van de bloembollenvelden.

Plaggenhut met geitjes
Tijdens mijn weekendje in Drenthe moest ik deze geitjes verzorgen

#3 - Blije geitjes

De afgelopen weken waren dus behoorlijk lastig voor me. Gelukkig heb ik veel steun gehad van mijn vrienden en familie. Maar ook de geitjes die ik moest verzorgen tijdens mijn weekendje in Drenthe hebben me flink opgevrolijkt. Tijdens mijn verblijf in de plaggenhut in Ansen had ik de verantwoordelijkheid om drie geitjes te verzorgen, een moeder met haar twee kleintjes. Iedere dag moest ik ze eten geven, het water verversen, ervoor zorgen dat ze voldoende hooi hadden en in de middag moest ik ze naar de weide brengen. En wat was dat leuk! De twee kleintjes waren echt vrolijke diertjes die ook graag even kwamen knuffelen. Een verblijf bij deze plaggenhut met geitjes kan ik dan ook ten zeerste aanraden.

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!