Foto van de maand

Foto van de maand: Juli 2019

Afgelopen maand was het rustig qua reizen en zeker qua fotografie. Tijdens mijn bezoek aan Osnabrück met een stel vrienden had ik geeneens mijn camera bij omdat deze trip in het teken stond van het Bierfest. Bij het bezoek aan Frankrijk had ik mijn camera wel meegenomen, maar nauwelijks foto’s gemaakt. Wel heb ik tijdens mijn bezoek aan Frankrijk een verlaten locatie bezocht waar ik enkele mooie foto’s kon maken. Het is dus niet geheel vreemd dat de Foto van de Maand Juli 2019 gemaakt is bij deze verlaten locatie.

Foto van de maand: Juli 2019 - Frankrijk
Urban Exploring in Frankrijk

Een verlaten gebouw in het noorden van Frankrijk

Aangezien er binnenkort een artikel zal verschijnen over deze locatie zal ik nog niet al te veel verklappen over deze locatie. Wel ben ik er deels achter gekomen dat deze locatie nog niet geheel verlaten is. Jaarlijks worden er nog evenementen georganiseerd en kunnen mensen overnachten in het gebouw. Gelukkig was er niemand aanwezig toen wij de locatie bezochten. We konden eenvoudig binnen komen omdat de deuren met een ijzerdraadje waren vastgemaakt. Binnen waren de kamers redelijk leeg, maar wat me opviel was dat deze locatie niet volledig getrashed was.

Meest gelikede foto op Instagram

Zoals iedere maand kijken we ook welke foto het meest geliked werd op Instagram. De meeste likes kreeg deze foto van Torres del Paine.

https://www.instagram.com/p/Bz8ix4aIlvH/

Meer informatie
Interessante artikelen voor dit bericht