Foto van de maand

Foto van de maand: Maart 2020

Jullie hebben het wellicht al gemerkt, de afgelopen weken is het redelijk stil op Reizen & Reistips. Sinds de maatregelen in ons land tegen het corona virus zijn genomen en we niet meer op reis kunnen, zijn de bezoekersaantallen flink gedaald. En dat is volledig begrijpelijk. Wie zoekt er op dit moment namelijk naar reizen? Er staan een heleboel artikelen gereed om gepubliceerd te worden, maar deze bewaar ik voor beter tijden. Het advies is momenteel om thuis te blijven en daar hou ik me zo veel mogelijk aan. Ik ga alleen naar buiten als het ook echt nodig is. Dat betekent dat ik de afgelopen maand dan ook nauwelijks weg ben gegaan. Één zaterdag kon ik het niet laten om ook even naar buiten te gaan en te genieten van de buitenlucht. Ik besloot om een wandeling te maken in het natuurgebied Kampina. Het is dus niet verwonderlijk dat de mooiste foto van de maand maart 2020 dan ook hier is genomen.

Foto van de maand: Maart 2020 - Kampina
Kampina

Ik schrok er eigenlijk van. Volle parkeerplaatsen op het moment dat we bij Kampina aankwamen en na onze wandeling van enkele uren was de parkeerplaats nog voller. Persoonlijk had ik er zelf moeite mee om te gaan wandelen gezien de omstandigheden. Een dag later liep het volledig uit de hand in Nederland en kwam de melding vanuit de overheid dat de mensen er niet allemaal op uit moesten trekken. Sindsdien heb ik dan ook besloten om niet voor mijn plezier of voor mijn blog erop uit te gaan en niet te schrijven over wandelingen of bestemmingen. In dit artikel dus ook geen mooi verhaal over het natuurgebied Kampina, maar puur de mooiste foto van mijn wandeling. #StayAtHome en #StaySafe allemaal.

Meest gelikede foto op Instagram

De bezoekersaantallen op de website vallen de afgelopen weken behoorlijk tegen. Instagram doet het daarentegen weer een stuk beter. En ik ben blij dat jullie deze foto van La Torre ook zo mooi vonden. Voor mij was dit hét hoogtepunt van Torres del Paine. Hier deed ik het allemaal voor.

https://www.instagram.com/p/B94mlL5lQ0g/

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Meer informatie
Booking.com