Foto van de maand

Foto van de maand: Mei 2020

Het was heerlijk weer in de maand mei. Ik trok daarom enkele malen mijn wandelschoenen aan om in de omgeving te wandelen. Afgelopen maand was ik in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, de Oirschotse Heide, Schadijkse bossen, Vossenberg en ik maakte een wandeling in mijn eigen woonplaats Geldrop. In de maand mei ging ik ook weer voor het eerst op reis; we verbleven een lang weekend in de buurt van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook al was het gewoon in eigen land, het was heerlijk om er weer even tussenuit te zijn en enkele dagen bezig te zijn met het ontdekken van nieuwe plekken. Ik heb de afgelopen maand dus flink wat foto’s van de natuur gemaakt. Dit is de foto van de maand mei 2020, een foto die ik met de drone maakte op de Strabrechtse Heide. Net als vorige maand dus opnieuw een foto van de Strabrechtse Heide. 

Heide en vennen route in Geldrop - Strabrechtse Heide, Kiezelven
Het kiezelven op de Strabrechtse Heide

Wandelen in Geldrop

De afgelopen weken heb ik flink wat wandelingen gemaakt in eigen land. Eigenlijk hebben we gewoon een prachtig land met mooie landschappen. Heerlijk om dichtbij te kunnen wandelen. Aangezien ik vlakbij een prachtige heide woon, bedacht ik me om gewoon eens echt dicht bij huis te gaan wandelen. Er zijn maar weinig wandelroutes in mijn woonplaats Geldrop terwijl we hier verschillende heide en behoorlijk wat vennen in de buurt hebben. Ik wilde daarom eens een mooie wandelroute verzinnen langs al deze plekjes. Het is geen wandeling die je aan de hand van paaltjes kunt lopen, maar als je mijn GPX file of Komoot account gebruikt kun je de route ook zelf lopen. Geniet van het gevarieerde landschap in mijn eigen woonplaats.

Meest gelikede foto op Instagram

Zoals iedere maand kijk ik ook welke foto de meeste likes ontving. De meeste likes gingen naar deze waterval in Costa Rica. In 2014 brachten we een bezoek aan deze Catarata del Toro en wandelden we vanuit de nabijlegen B&B naar de voet van de waterval.

https://www.instagram.com/p/CAnnYggDtge/

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Meer informatie
Booking.com