Foto van de maand

Foto van de maand: September 2020

Iedere maand kiezen we bij Reizen & Reistips de ‘Foto van de Maand’. Sinds dit jaar hebben jullie daar een flinke stem in, want jullie kiezen uiteindelijk welke foto de mooiste is. De afgelopen maanden konden jullie steeds kiezen uit vijf verschillende foto’s. Omdat mijn trip naar Berchtesgaden afgelopen maand niet door is gegaan, zijn er weinig foto’s gemaakt. Daarom hebben jullie ditmaal slechts de keuze uit drie verschillende foto’s. Welke is jullie favoriet en zal worden gekroond tot Foto van de Maand September 2020?

Afgelopen maand kozen jullie voor de foto van Schloss Drachenburg.

Foto van de maand: September 2020 - Strabrechtse Heide in bloei
De Strabrechtse Heide in bloei

Foto 1: Strabrechtse Heide

Rond eind augustus en begin september staat de heide in de bloei. Tijdens deze periode zie je op Instagram dan ook zoveel foto’s voorbij komen van die mooie paarse heidevelden. De afgelopen jaren ben ik steeds vergeten om zelf eens de heide op te gaan om wat foto’s te maken. Dit jaar besloot ik om wel eens een kijkje te nemen op de heide. De Strabrechtse Heide ligt slecht op enkele minuten lopen van mijn huis, dus het werd wel eens tijd. Het was een stralende dag en het viel me op dat ik niet de enige was die van de heide wilde genieten. Zelden heb ik het zo druk gezien. Maar die drukte is niet voor niets, de heide stond er inderdaad prachtig bij.

Een dagje toeren in een Volkswagen busje
Afgelopen maand reed ik een dagje in dit Volkswagen busje

Foto 2: Volkswagen busje I

Afgelopen maand werd ik door We Love Oldtimers uitgenodigd om een dagje te toeren in een Volkswagen busje. Hoe leuk is dat? Er gaat niets boven een dagje toeren in een oude auto op een zonnige dag. En ik spreek echt uit ervaring. Met deze vrolijke bus reden we een dag door het oer-Hollandse polderlandschap. Langs weiden, historische stadjes, boerderijen en molens. Deze foto met het busje bij de molen is wat mij betreft één van de leukste van deze route.

Een dagje toeren in een Volkswagen busje
Samen bij het busje

Foto 3: Volkswagen busje II

Ok, normaal gesproken sta ik zelf liever niet op de foto’s. Zeker niet als het om zulke ‘geacteerde Instagram foto’s’ gaat. Maar als je een dagje uit gesponsord krijgt, doe ik zeker wat extra moeite. En dit is uiteindelijk het resultaat geworden. Eerlijk is eerlijk, ik vind het een leuke foto geworden. En we hebben het samen super naar ons zin gehad tijdens het dagje toeren in deze prachtige oldtimer.

Meest gelikede foto op Instagram

Zoals iedere maand kijken we ook welke foto op Instagram de meeste likes kreeg. Afgelopen maand kreeg deze foto tijdens mijn wandeling langs de Krickenbecker Seen de meeste likes. Volgen jullie Reizen & Reistips al op Instagram?

https://www.instagram.com/p/CEme72Zjvdf/

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Meer informatie