Reisvideo

Reisvideo Monschau

Eind januari brachten we een bezoek aan de ‘Parel van de Eifel’, Monschau. Enkele weken geleden plaatste ik al een fotoverslag online. Nu kun je ook de bewegende beelden zien van onze stedentrip in het winterse Monschau. 
Stedentrip Monschau

Wat hebben we genoten van Monschau. De sneeuw was een mooie extra toevoeging aan dit sprookjesachtige plaatsje. Hoewel we door de sneeuw geen wandelingen konden maken door de omgeving en het beklimmen van de Haller Ruïne een flinke opgave was, hebben we heerlijk gewandeld door de nauwe straatjes van de Altstadt. Hier waren we de gehele tijd omringd door de typische vakwerkhuizen, waar er meer dan 400 van zijn. Al deze huizen staan onder monumentenzorg. En terecht want deze huizen geven Monschau haar speciale glans. Overal zie je leuke souvenirwinkeltjes, restaurants en leuke cafés. Een goed overzicht van dit stadje krijg je bij de hoger gelegen uitzichtpunten.

Breng je een bezoek aan Monschau? Vergeet dan absoluut niet om je camera mee te nemen. Het totaalplaatje van Monschau klopt, waardoor je hier absoluut geen slechte plaatjes zult schieten. Dat kun je ook zien in onze video. Meer weten? Bekijk dan onze pagina met de tips en bezienswaardigheden van Monschau.

Spreekt Monschau jou aan? Of ben je er misschien zelf al eens geweest?

Interessante artikelen voor dit bericht

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

10 redenen waarom je echt moet gaan kamperen

Gastartikel

10 redenen waarom je echt moet gaan kamperen

Iedereen is wel eens toe aan een vakantie. Iedereen vult deze vakantie weer anders in. De een maakt de keuze om lekker thuis te blijven, terwijl de ander ervoor kiest om naar het buitenland te gaan....

Doen in Gaziantep - Almaci Pazari

Stedent(r)ips

Wat te zien en doen in Gaziantep

Tijdens mijn reis door Zuidoost-Anatolië maakte ik kennis met de stad Gaziantep. Waarschijnlijk gaan er geen belletjes bij je rinkelen, maar deze stad in het zuidoosten van Turkije is absoluut een...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Boek een hotel in Monschau

Overtuigd? Boek dan direct een hotel in Monschau via Booking.com