Reisvideo

Utah reisvideo’s ter inspiratie

Het is nog stil rondom onze grote trip van 2017. Simpelweg omdat we nog geen locatie hebben uitgekozen en mijn vriendin en ik er lange tijd niet over eens waren met elkaar. Lianne wil graag naar West-Amerika en/of Canada, terwijl ik graag naar Chili of Brazilië zou willen. De afgelopen jaren heb ik de reisbestemmingen uitgekozen, dus eigenlijk mag Lianne dit jaar een keuze maken. Als er een bestemming is in Amerika die ik graag zou willen bezoeken, dan is het wel Utah. Het landschap en de natuurschoon is de grote bezienswaardigheid van deze staat. Er zijn hier vijf nationale parken: Arches, Bryce Canyon, Canyonlands, Capitol Reef en Zion. Alle parken hebben grillige rotsformaties en spectaculaire landschappen. De afgelopen weken heb ik me georiënteerd op een reis naar Utah en daarbij heb ik enkele fraaie Utah reisvideo’s ter inspiratie bekeken. Deze filmpjes wil ik jullie niet onthouden. Zeg nou zelf, als je deze beelden bekijkt wil je toch ook naar Utah? Wij oriënteren verder!

Wie is er al eens in Utah geweest en heeft nog goede tips voor ons? Laat het bij de reacties onder dit bericht weten.

https://vimeo.com/90300312
https://vimeo.com/54206849

https://vimeo.com/54209671
https://vimeo.com/143201289

Interessante artikelen voor dit bericht

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

10 redenen waarom je echt moet gaan kamperen

Gastartikel

10 redenen waarom je echt moet gaan kamperen

Iedereen is wel eens toe aan een vakantie. Iedereen vult deze vakantie weer anders in. De een maakt de keuze om lekker thuis te blijven, terwijl de ander ervoor kiest om naar het buitenland te gaan....

Doen in Gaziantep - Almaci Pazari

Stedent(r)ips

Wat te zien en doen in Gaziantep

Tijdens mijn reis door Zuidoost-Anatolië maakte ik kennis met de stad Gaziantep. Waarschijnlijk gaan er geen belletjes bij je rinkelen, maar deze stad in het zuidoosten van Turkije is absoluut een...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!