Reisvideo

Utah reisvideo’s ter inspiratie

Het is nog stil rondom onze grote trip van 2017. Simpelweg omdat we nog geen locatie hebben uitgekozen en mijn vriendin en ik er lange tijd niet over eens waren met elkaar. Lianne wil graag naar West-Amerika en/of Canada, terwijl ik graag naar Chili of Brazilië zou willen. De afgelopen jaren heb ik de reisbestemmingen uitgekozen, dus eigenlijk mag Lianne dit jaar een keuze maken. Als er een bestemming is in Amerika die ik graag zou willen bezoeken, dan is het wel Utah. Het landschap en de natuurschoon is de grote bezienswaardigheid van deze staat. Er zijn hier vijf nationale parken: Arches, Bryce Canyon, Canyonlands, Capitol Reef en Zion. Alle parken hebben grillige rotsformaties en spectaculaire landschappen. De afgelopen weken heb ik me georiënteerd op een reis naar Utah en daarbij heb ik enkele fraaie Utah reisvideo’s ter inspiratie bekeken. Deze filmpjes wil ik jullie niet onthouden. Zeg nou zelf, als je deze beelden bekijkt wil je toch ook naar Utah? Wij oriënteren verder!

Wie is er al eens in Utah geweest en heeft nog goede tips voor ons? Laat het bij de reacties onder dit bericht weten.

Interessante artikelen voor dit bericht

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

Urbex: FDGB-Ferienhaus Fritz

Urbex

Urbex: FDGB-Ferienheim Fritz Heckert

De afgelopen weken heb ik reeds twee artikelen gepubliceerd over urbex locaties in de Harz regio. Hier vind je talloze vervallen paleizen, hotels en sanatoriums met een rijke geschiedenis. Prachtige...

Anouk - Phimai, Thailand

Reisinterview

De volgers van Reizen & Reistips: Anouk

Op Reizen & Reistips deel ik mijn reiservaringen en tips, maar natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de verhalen van de bezoekers van deze website. Waar zijn jullie geweest, wat zijn jullie mooiste...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!