Tárcoles - Costa Rica
Tárcoles Costa Rica

Reistips voor Tárcoles

Het kleine dorpje Tárcoles is niet meer dan een aantal huisjes aan een zandweggetjes die parallel lopen aan de oceaan. Daarom is het niet verwonderlijk dat maar weinig toeristen dit dorpje bezoeken, maar toch heeft Tárcoles nog wat te bieden. De omgeving is prachtig, hier is de grootste waterval van Costa Rica te zien en de grootste krokodillen van het land. De omgeving staat dan ook bekend om de tours die hier worden aangeboden om krokodillen te spotten. Mensen kunnen van dichtbij de krokodillen zien. Ook vanaf een brug die over de Río Grande de Tárcoles hangt, kun je de krokodillen spotten die hier liggen te zonnen.

In de havens van Tárcoles, vlak bij de monding van de rivier, vertrekken bootjes die mensen mee kunnen nemen voor een twee uur durende krokodillensafari. Naast de prehistorische dieren, kunnen ook rode lepelaars, geelvleugelara’s en vele andere inheemse vogelsoorten worden gespot.

Plan je reis naar Costa Rica

  • Vanuit Schiphol kun je met KLM rechtstreek naar de hoofdstad San José vliegen. De andere mogelijkheid is met een tussenstop in Panama. Klik hier voor goedkope vliegtickets.
  • Een hotelkamer kun je het beste boeken via booking.com. Voor alternatieven kun je kijken bij Trivago.
  • Voor kant-en-klare reizen kijk naar het aanbod van Djoser.
  • Heb je een huurauto nodig? Vergelijk de prijzen bij Sunny Cars.
  • Tours en tickets kun je eenvoudig vooraf boeken bij Getyourguide.com.
  • Koop bij bol.com een reisgids.

Boek een hotel in Tárcoles

Booking.com