East Side Galery - Berlijn - Duitsland
Samenwerken

Samenwerken met reisblog Reizen & Reistips?

Samenwerken met reisblog Reizen & Reistips ? Ja, graag! Op deze pagina kun je lezen wat de mogelijkheden zijn en wat je van Reizen & Reistips kunt verwachten.

Belangrijke informatie voor adverteerders

Reizen & Reistips trekt sinds 2019 maandelijks meer dan 25.000 bezoekers met een record van zo'n 32.000 bezoekers per maand. De DA/PA waarde van de website blijft stijgen waardoor een samenwerking steeds interessanter wordt.

De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan Reizen & Reistips en daarom wil ik altijd eerlijke informatie publiceren op de website. Ik ben redelijk selectief in de gastartikelen die ik plaats. Wanneer artikelen worden aangeleverd, moeten deze unieke content bevat. Dat wil zeggen dat de teksten niet reeds op andere websites zijn gepubliceerd of gepubliceerd worden. Bij een samenwerking is het tevens prettig minimaal twee rechtenvrije foto's te ontvangen met een minimale afmeting van 2000 pixels in de breedte. Ik houd me aan de Reclamecode Social Media. Dit wil zeggen wanneer een artikel niet door mij geschreven is, deze ook onder het kopje 'gastartikel' komen en wanneer het gesponsord is, ik hier een melding van maak. De lezers en bezoekers van Reizen & Reistips verwachten eerlijkheid en deze wil ik hen ook altijd geven. Het kan zijn dat ik aangeleverde artikelen weiger als ik denk dat deze niet binnen Reizen & Reistips past. Voor een samenwerking hanteer ik vaste prijzen voor het plaatsen van een artikel.

Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren op mails en/of vragen. Wanneer ik op reis ben, kan het voorkomen dat dit enkele dagen duurt.

Hoe kunnen we samenwerken?

 • Het plaatsen van een gastartikel. Deze kan worden aangeleverd, of deze worden door mij zelf geschreven.
 • Review schrijven. Dit kan over een reis, hotel, reisgerelateerd product of restaurant zijn. De teksten worden door mij zelf geschreven en reflecteren mijn persoonlijke mening.
 • Winacties opzetten. In overleg met Reizen & Reistips kunnen producten of diensten worden verloot of weggegeven. Bij het opzetten van een winactie ontvang ik graag beeldmateriaal voor het artikel. In overleg kunnen we bepalen wie de winnaar is, of er wordt geloot.
 • Persreis. Stuur mij op pad om een artikel over een bestemming te schrijven. Ik probeer altijd meerdere artikelen te plaatsen tijdens een persreis. In overleg kan worden bepaald welke links worden opgenomen in een artikel. De artikelen die ik schrijf refelecteren mijn eigen mening en zoveel mogelijk eigen geschoten foto's.
 • Schrijven van een artikel op een externe website of nieuwsbrief. Ik kan ook voor jouw website of nieuwsbrief een artikel schrijven. In overleg kunnen we bespreken welke voorwaarden hieraan worden gekoppeld.
 • Linkbuilding. Het is mogelijk om links toe te voegen in bestaande pagina's of berichten, met uitzondering van gastartikelen van andere partijen.

Stuur een mail naar [email protected] om de voorwaarden en tarieven op te vragen.

Waar schrijf ik over?

Ik vind reizen hartstikke leuk. Of het nou een stedentrip is, een verre reis, het bezoeken van een verlaten gebouw of het opzoeken van leuke cafés. Er is dus een grote variatie te vinden op Reizen & Reistips met uiteenlopende bestemmingen. Wel richt ik de aandacht steeds meer op de kleinere en minder bekende bestemmingen en natuurgebiedden. Door alles te bundelen hoop ik mijn lezers te inspireren tot het maken van leuke trips.

Wie zijn mijn bezoekers?

Van de huidige bezoekers is 89% Nederlandstalig. Deze bezoekers komen voornamelijk uit Nederland of België.

 • Vrouwen: 59%
 • Mannen: 41%
 • 18-24 jaar: 11%
 • 25-34 jaar: 33%
 • 35-44 jaar: 17%
 • 45-54 jaar: 18%
 • 55-64 jaar: 13%
 • 65+ jaar: 8%

Mediakit

Ik heb alle gegevens gebundeld in een mediakit en probeer deze meerdere malen per jaar up to date te houden. Je kunt de mediakit hier downloaden.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met me op via [email protected].

Enkele voorbeelden van artikelen n.a.v. een samenwerking

Reizen & Reistips heeft reeds samengewerkt met: