Frankrijk Puur
Frankrijk

Reizen & Reistips maakt gebruik van affiliate en/of gesponsorde links. Door gebruik te maken van deze links, kunnen jullie Reizen & Reistips supporten zonder extra kosten.

Frankrijk Puur van Martijn Joosse

Liefhebber van het land Frankrijk en wil je het land verder ontdekken? Net voor de feestmaanden is het boek Frankrijk Puur van Martijn Joosse verschenen. In dit boek kun je 50 bestemmingen vinden om het pure Frankrijk te ontdekken. Een boek vol inspiratie en prachtige foto’s. En aangezien ik bij het doorlezen van dit boek al zin krijg in een reis naar Frankrijk, wil ik jullie ook inspireren. Jullie kunnen het boek Frankrijk Puur winnen bij Reizen & Reistips.

Van jongs af aan was Martijn Joosse al geboeid door het land Frankrijk. Als kind ging hij samen met zijn ouders hier vakantie vieren, urenlange ritten over de Franse wegen. Die liefde voor Frankrijk verdween nooit. Op 1 december 2014 registreerde Martijn FrankrijkPuur.nl om zijn ervaringen en tips over Frankrijk te delen. De afgelopen jaren heeft hij het land nog beter leren kennen tijdens de vele ontdekkingstochten. En hoewel er nog veel te ontdekken valt, vond Martijn het een mooi moment om vijftig bestemmingen te verzamelen in een boek.

Frankrijk Puur
Frankrijk Puur is geschreven door Martijn Joosse, eigenaar van het gelijknamige website FrankrijkPuur.nl

Een boek vol Frankrijk inspiratie

Ik was blij verrast toen ik enkele dagen geleden een mailtje van Martijn kreeg of ik het boek wilde ontvangen en beoordelen. Ik hou van reisboeken en laat me graag inspireren door verhalen van gepassioneerde bloggers. Frankrijk is voor mij nog redelijk onbekend terrein. Als kind ging ik met mijn ouders en zus namelijk eerder naar (Oost-)Duitsland, omdat we hier familie hadden wonen en we de taal goed spreken. Één maal zijn we naar Frankrijk afgereisd en hebben we gekampeerd aan de Cote d’Azur. Maar volgens mij waren mijn ouders geen groot fan van het kamperen. Lange tijd heb ik sindsdien het land niet meer bezocht, maar de laatste jaren begin in het land steeds meer te ontdekken. Gelukkig maar, want is een veelzijdig land waar nog veel te ontdekken valt.

50 inspirerende bestemmingen in Frankrijk

In het boek Frankrijk Puur heeft Martijn 50 bestemmingen verzameld waar hij in de afgelopen jaren het ‘Frankrijk Puur’-gevoel heeft ervaren. Plekken met een combinatie van mooie natuur of architectuur, met een bijzondere geschiedenis en waar je nog in contact kunt komen met de gewone Fransen. Voor mij worden veel onbekende plekjes uitgelicht en bij iedere bestemming krijg je nog drie extra tips die je in de buurt kunt ontdekken. Het boek is met passie en liefde geschreven. Verwacht geen uitgebreide details, maar zie het boek als een bron van inspiratie.

Wat direct opvalt wanneer je door het boek bladert is de enorme hoeveelheid foto’s. Dankzij de fotografie krijg je als lezer van het boek direct een goed beeld bij de desbetreffende bestemmingen. En de vele foto’s maken het daarnaast heel leuk om door het boek heen te bladeren. Handig is dat het boek opgedeeld is in seizoenen. Hoewel je de meeste bestemmingen gedurende het gehele jaar kunt bezoeken, hebben een aantal locaties in het juiste seizoen net iets extra’s. Zo kun je direct op zoek gaan naar de mooiste bestemmingen wanneer de kleurrijke natuur op zijn mooist is of wanneer de dagen juist kouder en korter worden. Voorin vind je een kaart waar je snel kunt zien waar alle bestemmingen liggen. Achterin het boek vindt je de groeperingen per activiteit (zoals wandelingen, steden en dorpjes) drie routes voor een mooie roadtrip.

Frankrijk Puur
Frankrijk Puur
Frankrijk Puur
192 bladzijdes vol inspiratie

Het boek Frankrijk Puur onder je kerstboom?

Door dit boek krijg ik alweer zin om een trip naar Frankrijk te maken. Van La Meije en La Vanoise had ik nog niet eerder gehoord, maar deze bestemmingen staan nu op mijn lijstje om eens te bezoeken in de toekomst. Dit boek zal jouw waarschijnlijk ook inspireren. En met de kerstdagen in aantocht verloten wij 1 exemplaar van Frankrijk Puur. Leuk om zelf te winnen of om weg te geven met kerst. Meedoen is heel eenvoudig.

1) Laat in een reactie hieronder weten wat jouw favoriete bestemming in Frankrijk is of waar jij nog graag eens naartoe zou willen, en waarom
2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie
3) Hhhttps://www.facebook.com/reizenenreistips/posts/1099184256953609et delen van de winactie op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op. Vergeet allen niet om Reizen & Reistips te taggen!

De winactie loopt tot en met zondag 15 december 2019 om 23:59. De winnaar ontvangt van ons een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct email adres achterlaat en het zou prettig zijn als je kunt reageren met een volledige naam (of bedrijfsnaam) in verband met de social media controle.

Frankrijk Puur
Dankzij het boek Frankrijk Puur krijg ik direct zin om het land te bezoeken

Frankrijk Puur

Niet gewonnen of wil je niet afwachten? Koop het boek dan alvast

Koop voor €24,99
Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben niet op zoek naar de toeristische hotspots die iedereen kent. Liever ga ik op zoek naar de hidden gems. Ik neem graag de tijd om een stad of regio goed te ontdekken en duik graag even de natuur in. Ooit begonnen met het bouwen van een website waar ik schreef over mijn reizen. Zo is Reizen & Reistips ontstaan. In 2024 de ultieme beloning voor mijn werk gekregen met de Golden Pen Award!

Het onderhouden van Reizen & Reistips kost tijd en geld. Vinden jullie mijn verhalen leuk en willen blijven genieten van mijn reisavonturen? Dan kunnen jullie mij steunen door op deze site tours of accommodaties te boeken. Ook kunnen jullie mij een kleine gift sturen via Buy me a Coffee (of een biertje). Alvast bedankt!

Reizen & Reistips maakt gebruik van affiliate en/of gesponsorde links. Door gebruik te maken van deze links, kunnen jullie Reizen & Reistips supporten zonder extra kosten.