Winactie

Winactie: Reizen Waes II

De winnaar is gekozen middels een loting. en is via een email op de hoogte gebracht. Er kan niet meer gereageerd worden op deze actie.

Afgelopen weekend was de eerste aflevering  van Reizen Waes seizoen 3 op tv. De Vlaamse globetrotter Tom Waes bezoekt in het derde seizoen de landen Sierra Leone, Bangladesh, Haïti, Tuvalu, Venezuela, Georgië, China en de noordelijke staten van de Verenigde Staten. Landen met een uniek en fascinerend verhaal en bestemmingen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen.

Afgelopen zondag zond de Belgische zender Één de eerste aflevering uit. In deze aflevering bezocht Tom Waes het Afrikaanse land Sierra Leone. Een trip die hij eigenlijk al in 2014 zou, tot het Ebola virus uitbrak. Nadat het land in 2016 officieel ebolavrij is verklaard, stapt Tom direct op de eerste vlucht naar Sierra Leone. Hij is hiermee één van de eerste toeristen die het land sindsdien een bezoek brengt. Zijn bezoek gaat niet onopgemerkt voorbij, want hij wordt uitgenodigd voor een potje squash met de president van het land. Verder bezoekt hij de hoofdstad freetown, waaronder de wijk ‘Belgium’, ‘het mooiste strand ter wereld’ en een natuurpark. Tom bezoekt ook een ziekenhuis waar ebolapatiënten werden behandeld en spreekt met overlevenden. Kortom, weer een unieke aflevering.

Naast het derde seizoen op tv, is ook een tweede deel van het boek Reizen Waes verschenen. In Reizen Waes II vertelt Tom over de absurde gewoonten en situaties, armoede, conflicten, natuurpracht, menselijke schoonheid en uiteraard over zijn riskante en hilarische trips. Een boek dat menig reisliefhebber zou willen lezen.

Wij gaan een exemplaar van het boek verloten. Meedoen is simpel, het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

1) Laat in een reactie onder deze winactie weten naar welke bestemming van het derde seizoen jij het meest uitkijkt, of waar je zelf eens naartoe zou willen

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot vrijdag 17 februari. De winnaar ontvangt dat weekend erna een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat bij een reactie. Heb je niet gewonnen? Onder dit artikel vind je een link waar je het boek alsnog kunt bestellen.

Kijk aankomende zondag weer naar Reizen Waes om 20.30 op Één. Heb je de eerste aflevering gemist? Bekijk dan deze link.

Reizen Waes II

Interessante artikelen voor dit bericht

[bol_product_links block_id=”bol_58943e6575ff0_selected-products” products=”9200000041197466,9200000073684147″ name=”winactie-waes-2″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Meer blog berichten

Berg Nemrut, absoluut hoogtepunt van Turkije

Turkije is een fascinerende bestemming met talloze hoogtepunten. Het is een land met een enorme diversiteit aan landschappen en een rijke geschiedenis met veel historische schatten. Ik heb inmiddels...

Hike naar de Glaciar Calluqueo

Je kunt een reis nog zo goed voorbereiden, sommige zaken heb je simpelweg niet in de hand. Op het moment dat we het vliegtuig instappen naar Chili, ontvang ik een WhatsApp berichtje. Onze tour naar...

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!