Winactie

Winactie: Reizen Waes II

De winnaar is gekozen middels een loting. en is via een email op de hoogte gebracht. Er kan niet meer gereageerd worden op deze actie.

Afgelopen weekend was de eerste aflevering  van Reizen Waes seizoen 3 op tv. De Vlaamse globetrotter Tom Waes bezoekt in het derde seizoen de landen Sierra Leone, Bangladesh, Haïti, Tuvalu, Venezuela, Georgië, China en de noordelijke staten van de Verenigde Staten. Landen met een uniek en fascinerend verhaal en bestemmingen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen.

Afgelopen zondag zond de Belgische zender Één de eerste aflevering uit. In deze aflevering bezocht Tom Waes het Afrikaanse land Sierra Leone. Een trip die hij eigenlijk al in 2014 zou, tot het Ebola virus uitbrak. Nadat het land in 2016 officieel ebolavrij is verklaard, stapt Tom direct op de eerste vlucht naar Sierra Leone. Hij is hiermee één van de eerste toeristen die het land sindsdien een bezoek brengt. Zijn bezoek gaat niet onopgemerkt voorbij, want hij wordt uitgenodigd voor een potje squash met de president van het land. Verder bezoekt hij de hoofdstad freetown, waaronder de wijk ‘Belgium’, ‘het mooiste strand ter wereld’ en een natuurpark. Tom bezoekt ook een ziekenhuis waar ebolapatiënten werden behandeld en spreekt met overlevenden. Kortom, weer een unieke aflevering.

Naast het derde seizoen op tv, is ook een tweede deel van het boek Reizen Waes verschenen. In Reizen Waes II vertelt Tom over de absurde gewoonten en situaties, armoede, conflicten, natuurpracht, menselijke schoonheid en uiteraard over zijn riskante en hilarische trips. Een boek dat menig reisliefhebber zou willen lezen.

Wij gaan een exemplaar van het boek verloten. Meedoen is simpel, het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

1) Laat in een reactie onder deze winactie weten naar welke bestemming van het derde seizoen jij het meest uitkijkt, of waar je zelf eens naartoe zou willen

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot vrijdag 17 februari. De winnaar ontvangt dat weekend erna een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat bij een reactie. Heb je niet gewonnen? Onder dit artikel vind je een link waar je het boek alsnog kunt bestellen.

Kijk aankomende zondag weer naar Reizen Waes om 20.30 op Één. Heb je de eerste aflevering gemist? Bekijk dan deze link.

Reizen Waes II

Interessante artikelen voor dit bericht

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

5 redenen waarom een kampeervakantie een goed idee is

Gastartikel

5 redenen waarom een kampeervakantie een goed idee is

Of je nou op de bonnefooi erop uittrekt met je camper of een plekje reserveert op een vakantiepark: kamperen is heerlijk. Er is voor iedereen wat te beleven en in de natuur kom je helemaal tot rust....

https://www.reizen-en-reistips.nl/wp-content/uploads/2022/06/wat-heb-je-nodig-bij-een-vakantie-op-de-camping-2.jpg

Gastartikel

Wat heb je nodig bij een vakantie op de camping?

Voor veel mensen is het vaak een jaar lang hard werken. Wanneer de zomermaanden naderen wordt het toch echt tijd om na te gaan denken waar je naartoe gaat. In veel gevallen worden de vakanties op...

Wandelen in Duitsland - Malerweg Etappe 2

Wandelingen

Wandelen in Duitsland: Malerweg Etappe 2

In april 2022 wandelden we één van de mooiste wandelroutes in Duitsland: de Malerweg in de deelstaat Saksen. Deze 115 kilometer lange route loopt dwars door het Nationaal Park Sächsische Schweiz...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!