3 essentiële verzorgingsproducten die niet mogen ontbreken op vakantie
Blog

3 essentiële verzorgingsproducten die niet mogen ontbreken op vakantie

Nu de coronamaatregelen verder zijn versoepeld, gaan mensen er weer massaal op uit. Zo ook op vakantie. Naar verwachting zal het ook in de kerstvakantie drukker dan ooit worden op Schiphol. Mensen vliegen naar de mooiste landen om er na bijna twee jaar eindelijk weer eens op uit te kunnen. Nu de vakantietijd weer bijna voor de deur staat en we weer steeds meer kunnen, wordt het natuurlijk ook al tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Zo geniet je immers nóg meer van je vakantie. Het inpakken van de koffers? Dat is iets wat menig vrouw grijze haren bezorgd. Het is en blijft een uitdaging om de juiste producten mee te nemen. Daarom helpen we je vandaag alvast op weg met het bepalen van dé essentiële verzorgingsproducten die zeker niet mogen ontbreken op vakantie.

3 essentiële verzorgingsproducten die niet mogen ontbreken op vakantie

1. Kwalitatieve zonnebrand

Ga je naar een zonnig oord op vakantie en is het jouw doel om zoveel mogelijk te bakken de komende tijd? Dan mag het aan kwalitatieve zonnebrand in jouw koffer natuurlijk niet ontbreken. Kies bij het kopen van zonnebrand niet voor een voordelig B-merk, maar kies voor echte goede zonnebrand van bijvoorbeeld Vichy. Zo weet je zeker dat de zonnebrand niet alleen zeer kwalitatief is, maar ook nog eens over de juiste eigenschappen beschikt om de huid verdere verzorging te bieden.

Ongeacht van je huidtype wordt aanbevolen om voor factor 50 te gaan. Voorheen koos men de factor op basis van de huidtype. Als je bijna niet rood kleurt, dan kan je af met een lagere factor. Zo luidt vaak het oordeel. Hier zijn veel experts echter van terug gekomen. De roodheid van je huid zegt namelijk niet alles over de schade die de uv-stralen hebben aangericht. Daarom is het zelfs bij een zeer gemakkelijke huid goed om met een hoge factor te smeren. Niet alleen om een rode huid te voorkomen, maar ook om nare ziektes als huidkanker te voorkomen.

3 essentiële verzorgingsproducten die niet mogen ontbreken op vakantie

2. Waterproof mascara

De meeste vrouwen gaan niet de deur uit zonder een beetje mascara op hun wimpers te smeren. Nu is dit op vakantie misschien een tikkeltje anders. Wanneer je ligt te zweten aan het zwemband of zonder nadenken kopje onder gaat in de golven, wil je natuurlijk niet de rest van de dag met panda-ogen door het hotel lopen. Daarom is waterproof mascara iets wat je echt mee moet nemen. Zo zie je er altijd tiptop uit, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om je make-up.

3. Gezichtsreiniger

Vergeet niet om naast goede, waterproof make-up ook een fijne gezichtsreiniger mee te nemen. Je make-up laten zitten is immers het slechtste wat je kunt doen voor je huid. Met een fijne gezichtsreiniger geef je jouw huid een flinke boost en voorkom je oneffenheden door het laten zitten van make-up. Zo voel je je niet alleen stralend op vakantie, maar oog je ook nog eens zo!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen.