Silezië, Polen - Skrzyczne, Beskidengebergte
Steunen

Reizen & Reistips steunen

Inmiddels werk ik al enkele jaren met veel plezier aan Reizen & Reistips. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met handige reistips, mooie wandelingen en leuke reisroutes. De bezoekersaantallen van Reizen & Reistips blijven alsmaar groeien en ik ontvang met enige regelmaat leuke complimenten van mijn volgers. Dit geeft mij veel energie en inspiratie om te blijven reizen en mijn ervaringen met jullie te delen.

Maar het onderhouden van een website kost tijd en dus ook geld. Daarom maak ik gebruik van een aantal affiliate links op mijn website. Via deze links kunnen jullie bijvoorbeeld hotelovernachtingen boeken, reisgidsen bestellen, auto’s huren voor jullie volgende roadtrip of kant-en-klare reizen boeken. Wanneer jullie deze links iets kopen of boeken, verdien ik een klein percentage of een vast bedrag. Op deze manier kan ik bijvoorbeeld de kosten voor de website dekken. De affiliate links op mijn website kies ik zelf zorgvuldig uit. Ik plaats dus geen links naar websites waar ik zelf niet achter sta.

Zijn jullie op zoek naar een hotelovernachting, een huurauto, tickets voor een bepaalde bezienswaardigheid, een reisgids of een kant-en-klare reis? Boek of reserveer deze dan via één van de onderstaande links. Jullie helpen me er enorm mee!