Mago Guesthouse

Met het Kakamega tropisch regenwoud naast de deur, ligt in het westen van Kenia het kleine dorpje Mago. Hier vinden we het unieke Mago Guesthouse, het enige guesthouse in de omgeving. Het guesthouse is een project van het Mago Youth Polytechnic School om inkomsten te genereren voor educaties en is een trainingscentrum voor de Catering & Hospitality studenten.

Het guesthouse biedt plaats aan 11 hotelkamers en er is een conferentieruimte. Alle kamers hebben een badkamer met wc, er zijn 6 kamers met een dubbelbed, 2 kamer met een twinbed en 3 kamers met een enkel bed. Er zijn muggennetten en de ramen zijn beveiligd. In de lounge kunnen bezoekers genieten van een film, een boek lezen of spelletjes spelen. ’s Avonds kookt de chefkok met catering studenten een fantastische maal.Het 4 gangen diner bestaat uit lokale en internationale gerechten.

Uiteraard kunnen bezoekers een begeleide rondgang krijgen over het complex van de Mago Polytechnic en met de studenten spreken. Maar ook buiten het terrein zijn er activiteiten te boeken wanneer je hier verblijft.

Plan je reis naar Kenia

Boek een hotel in Mago

Booking.com