Bajos del Toro

Gelegen in de Centrale Hoogvlakte van Costa Rica is het kleine plaatsje Bajos del Toro. Dit dorp ligt in de schaduw van de Volcán Poás en het Nacional Parque Volcán Poás. Het vulkanisch gebergte is een dichtbegroeide jungle, waardoor Bajos del Toro een mooie bestemming is voor wandelaars en vogelliefhebbers. Dit gebied biedt rust door de geuren en geluiden van de natuur. De populariteit van het gebied zal langzaam aan stijgen door de bouw van een 5 sterrenhotel.

Doen en zien

Doen in Bajos del Toro

Overnachten in Bajos del Toro

Naast de waterval kun je in de omgeving ook mooie wandelingen maken. Misschien wil je daarom wel een nachht verblijven in Bajos del Toro. Wanneer je overnacht in Bed & Breakfast Catarata del Toro heb je een prachtig uitzicht op de waterval. Het hotel wordt gerund door een Nederlands stel die de wandelpaden beheert. Wie hier overnacht, hoeft ook geen entree te betalen om naar de waterval te wandelen.

Hoe kom je er?

Bajos del Toro is lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Het beste kun je deze plek bezoeken met een huurauto. Het dorpje is gelegen tussen Parque Nacional Juan Blanco en Volcán Poás. Ben je in de buurt van de Poás en heb je nog wat tijd over, sla de waterval dan zeker niet over.

Doen en zien in Bajos del Toro

Boek een hotel in Bajos del Toro

Booking.com