Tips voor het inpakken van je koffer
Blog
Gastartikel

Haal alles uit je reis met deze tips!

Nieuwe plekken ontdekken, nieuwe culturen leren kennen, nieuwe smaken proeven en nieuwe talen leren, dat is wat je wilt wanneer je op reis gaat! Sommige mensen reizen de wereld rond in hun eentje, de ander met een travel buddy. De één kiest voor een all-inclusive resort en de ander gaat backpacken. De mogelijkheden om de wereld te ontdekken zijn eindeloos en voor iedereen is er een passend avontuur. Eén ding hebben we wel allemaal gemeen we willen alles uit onze reis halen wat er in zit. Met deze tips hopen we dat jij een reis maakt om nooit te vergeten!

Tips voor het inpakken van je koffer
Met deze handige tips pak je je koffer efficiënt in - Bron: Surface via Unsplash

Tips voor het inpakken van je koffer

Het inpakken van je koffer of je rugzak is voor de één een grotere uitdaging dan voor de ander. Met deze tips pak je efficiënt je spullen in!

Tip 1: Oprollen
Door je kleren op te rollen bespaar je ruimte in je tas en voorkom je gekreukte kleren. Win-win!

Tip 2: Zakjes
Door je spullen in zakjes te doen met een rits of in zip & store zakjes blijven je spullen goed op hun plek en bespaar je ruimte. Je kunt de lucht namelijk uit de zakjes persen waardoor je meer ruimte overhoudt!

Tip 3: Verdeel het gewicht
Stop de zwaarste spullen bij de wieltjes. Hierdoor verdeel je het gewicht efficiënt en kun je jouw koffer makkelijk verplaatsen.

Tip 4: Shampoo Bars
Door gebruik te maken van Shampoo Bars of Body Bars maak jij het jezelf een stuk gemakkelijker. Omdat deze producten vast zijn heb je geen gedoe met vloeistofregels. De Shampoo Bars zijn dus ook ideaal voor wanneer je alleen met handbagage op reis gaat! HappySoaps heeft een ruim assortiment aan verschillende Bars, of je nu opzoek bent naar een shampoo bar, conditioner bar of een body lotion bar, HappySoaps heeft het! Ga je backpacken? Dan is de HappySoaps 3-in-1 Travel Bar perfect geschikt voor jou. Deze bar is een Shampoo, Body Wash en Shaving Bar in één product, dat scheelt weer ruimte in je rugzak!

Duurzaam de wereld rond reizen
Overweeg de trein in plaats van het vliegtuig - Bron: Ugur Akdemir via Unsplash

Duurzaam de wereld rond reizen

Als je houdt van reizen, hou je ook van de wereld. Laten we de wereld samen mooi houden door bewuste keuzes te maken tijdens het reizen!

Tip 1: Reis met de trein
Tegenwoordig kun je met de trein erg voordelig door Europa reizen en prachtige steden bezoeken zoals London. Door met de trein te reizen maak jij een erg bewuste keuze, een trein stoot namelijk gemiddeld 10% CO2 uit ten opzichte van een vliegtuig!

Tip 2: Plasticvrije verpakkingen
Plastic proberen we in ons dagelijkse leven natuurlijk te vermijden. Op reis is dit soms toch wat lastiger. Een plastic waterflesje hier, een plastic tasje daar. Door een herbruikbare waterfles mee te nemen en deze te vullen met water uit grote plastic flessen verbruik je minder plastic dan wanneer je telkens een klein plastic flesje water koopt. Wanneer je kiest voor een Shampoo Bar van HappySoaps kies je ook voor plasticvrij! Deze plasticvrije shampoo bars zijn namelijk ontwikkeld zonder plastic en gaan minimaal drie keer zo lang mee als een plastic shampoo fles!

Tip 3: Boek een directe vlucht
Als je dan toch met het vliegtuig reist, kies dan voor een directe vlucht. Soms kunnen vluchten met een tussenstop of overstap goedkoper zijn, maar tijdens zo’n vlucht is de CO2 uitstoot nog groter.

Tip 4: Eet geen of minder vlees
Probeer je CO2 uitstoot te compenseren door minder of geen vlees te consumeren. In het buitenland groeien genoeg heerlijke groentes die je kunt eten en in steeds meer landen is vegetarisch een bekend begrip.

Budget Travel Tips
Bespaar geld door lokaal te eten - Bron: Michael Lee via Unsplash

Budget Travel Tips

Sparen en reizen gaat vaak hand in hand. Tijdens het reizen maak je prachtige herinneringen die onbetaalbaar zijn, maar toch is het fijn om hier en daar wat te kunnen besparen!

Tip 1: Eet lokaal
Door uiteten te gaan in een lokaal restaurantje of in een authentiek dorpje in plaats van een toeristisch restaurant bespaar je al snel veel geld. Je bespaart hiermee niet eens op de kwaliteit, vaak zijn de lokale keukens het allerlekkerst en gezelligst!

Tip 2: Boek een reis naar een minder populaire bestemming
Door een reis te boeken naar een minder populaire bestemming bespaar je natuurlijk al behoorlijk wat geld. Het maakt het reizen ook alleen maar leuker want nu ontdek je écht nieuwe plekken! Waar begint jouw volgende avontuur?

Tip 3: HappySoaps
Daar hebben we ze weer, de HappySoaps Bars… Als je op reis gaat zijn is HappySoaps echt je beste reismaatje. Doordat een bar minimaal drie keer zo lang meegaat als een plastic shampoo fles bespaar je namelijk behoorlijk wat centjes! Vaak zijn de shampoos en zonnebrand in de toeristenwinkeltjes erg aan de prijzige kant. Neem daarom een plasticvrije zonnebrand mee van huis!

Tip 4: Vermijd het hoogseizoen
Het is helaas niet voor iedereen mogelijk, maar door buiten de vakantieperiodes te reizen bespaar je veel geld.

Ontdek, ervaar en ga op avontuur! Hopelijk maak je met deze tips de reis van je leven en maak je herinneringen om nooit te vergeten. Wie weet deel jij jouw reisverhaal wel op onze website en inspireer je nog meer mensen om er op uit te gaan.