Costa Rica`s Craft Brewing Co.

De enige Craft Beer brouwerij van Costa Rica is gelegen in Cartago. Een aantal vrienden met een passie voor bier besloot in 2009 een brouwerij op te straten voor microbrew. In oktober 2010 kwam de droom van de liefhebbers uit en werd het eerste ambachtelijke bier uit de brouwerij van Costa Rica gebrouwen. Nu bieden ze een scala aan verschillende bierstijlen die verder gaan dan de normale pilsjes die worden aangeboden in het land.

De biertjes die worden gebrouwen in Costa Rica’s Craft Brewing Co. zijn maar op sommige plekken te koop. Je zult ze niet vinden in de winkelrekken van de supermarkten. Wil je deze speciale bieren proeven, kun je beter een bezoek brengen aan de brouwerij en een tour boeken waar je kennis maakt met deze biertjes. De eigenaren vertellen je graag meer over het proces en over de brouwerij.

Enkele biertjes die ze brouwen zijn de Libertas Tropical Golden Ale, Segua Red Ale en dan worden er nog seizoensgebonden biertjes gebrouwen in verschillende stijlen.

Let op: de brouwerij zou gaan verhuizen en Cartago verlaten. Het nieuwe adres is in 2015 nog altijd niet op de website of Facebook gezet.

Plan je reis naar Costa Rica

Boek een hotel in Cartago

Booking.com