Blog

Reizen na Covid? Vind hier de top 5 reisbestemmingen

De afgelopen tijd hebben we niet veel kunnen reizen, slechts dromen. Veel mensen zitten de afgelopen 2 jaar vast in Nederland vanwege Covid en alle lockdowns. Eindelijk begint de wereld weer een beetje te openen en kun je weer na gaan denken over waar je graag nog heen wilt reizen. Wij bespreken hier de leukste bestemmingen om naar te reizen na de pandemie. Bekijk hier ook all inclusive vakanties aanbiedingen op allinclusive.nl

La Mano de Punta del Este in Uruguay - Bron: Jared Schwitzke via Unsplash

Uruguay

Uruguay is een klein land in Zuid-Amerika. Wij denken dat de 660 kilometer lange kustlijn langs Rio de la Plata en de Atlantische Oceaan een geweldige ervaring is voor iedereen die weer eens een verre reis wilt maken. Hier vind je bijvoorbeeld de wijnregio’s en de hot springs. Ook staat de bevolking er om bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid. Een reis naar Uruguay is er zeker een om nooit te vergeten

Marokko

Marrakech was in 2020 de eerste culturele hoofdstad van Afrika, maar dat is verre van de enige reden om Marokko te bezoeken. Dankzij de moderne hogesnelheidstrein kun je al binnen 2 uur van Casablanca naar Tangier reizen. Het is ook zeker de moeite waard om het kleine blauwe dorpje Chefchaouen te bezoeken. Hier kun je de mooiste foto’s maken.

Liberia

Liberia is een land gelegen aan de westkust van Afrika en is een verrassende vermelding in dit lijstje van bestemmingen.Toerisme staat in de Afrikaanse land namelijk nog in kinderschoenen en daarom is dit juist het moment om dit land dat nog niet zo bekend is te ontdekken. Je kunt hier bijvoorbeeld trekken door het regenwoud van het Sapo National Park of je kunt hier de golven bedwingen bij een van de velen prachtige stranden die het land te bieden heeft. Zit je liever in een all-inlusive hotel? Dan kun je hier All inclusive hotels vergelijken.

Onze favoriete nationale parken van Costa Rica - Parque Nacional Manuel Antonio
Manuel Antonio in Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica is de laatste jaren steeds populairder voor toeristen. Je kunt hier hiken door de vulkanische landschappen, tot met een zipline door de jungle heen. Dit groene land in Midden-Amerika telt meer dan 2000 nationale parken. Ook de stranden van Costa Rica zijn fantastisch. Op veel van deze stranden kun je ook heel goed surfen.

Het tropische eiland Aruba - bron: pxhere.com

Aruba

Aruba staat voornamelijk bekend om Flamingo Beach. Dit is natuurlijk een must see wanneer je een vakantie boekt naar dit tropische eiland, maar vergeet ook de andere prachtige plekken op dit eiland niet zoals bijvoorbeeld “One Happy Island”. Het water hier is helderblauw waardoor snorkelen hier erg goed is. Ook is het leuk om door de kleurrijke straatjes van Oranjestad te wandelen en te genieten van de lekkerste lokale specialiteiten die Aruba te bieden heeft.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen.