Blog

Reizen & Reistips maakt gebruik van affiliate en/of gesponsorde links. Door gebruik te maken van deze links, kunnen jullie Reizen & Reistips supporten zonder extra kosten.

Singlereizen: mooie momenten delen met anderen

Vakantie is… mooie momenten en herinneringen creëren. En het liefst wil je deze mooie momenten direct kunnen delen met anderen. En dan bedoelen we niet via social media. Geluksmomenten zijn er om te delen met andere mensen om je heen. Mensen die dezelfde dingen zien als jij ziet en dezelfde dingen voelen als jij voelt.

Reisjaar 2021 in cijfers
Wil je op vakantie maar niet alleen weg gaan? Misschien is een singlereis een optie?

Samen eropuit tijdens een singlereis

Denk jij erover om alleen op vakantie te gaan? Maar wil je niet alleen reizen? Dan zijn singlereizen de ideale oplossing. Je reist met gelijkgestemden voor wie de ervaring en beleving voorop staat. Mensen die niet uit zijn op een nieuwe relatie, maar die allemaal hetzelfde doel hebben: een fantastische vakantie beleven vol natuur en beweging. Samen eropuit dus! Fietsen, wandelen, terrasjes pakken en genieten van verborgen parels, cultuurschatten en andere mooie bezienswaardigheden.

Tijdens deze singlereizen verblijf je in een fijne accommodatie en heb je altijd een slaapkamer voor jezelf alleen. Alles is geregeld en je hoeft je nergens druk om te maken. De reisleider zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Om aan deze reizen te kunnen deelnemen hoef je niet single te zijn. Het zijn dan ook géén dating reizen. Het is ook mogelijk om een singlereis te boeken met een collega, familielid of vriend(in). Wil je toch samen een kamer delen met twee aparte bedden? Dan ontvang je vaak een korting.

Ga bijvoorbeeld in je eentje een mooie wandeling maken

Goedkope of luxe singlereizen

In een ongedwongen sfeer genieten van een actief en gezellig programma. Dat klinkt als een heerlijke vakantie. Je kunt kiezen uit goedkope singlereizen of luxe reizen, fietsreizen of wandelreizen. Fietsen en wandelen is niet alleen heel goed voor lichaam en geest, maar het is ook dé manier om een vakantiebestemming echt te ontdekken. En zo’n mooie vakantie-ervaring wil je natuurlijk kunnen delen. Deze reizen zijn er voor alle leeftijden, maar het is goed om te weten dat de gemiddelde leeftijd meestal 50+ is.

Je kunt het hele jaar door singlereizen boeken. Misschien wil je in de zomer naar de Griekse eilanden? In de herfst wandelen in de bossen? Of even weg tijdens de kerstdagen? Het kan allemaal. Liever in Nederland blijven? Single fiets- en wandelreizen door het heuvelachtige Zuid-Limburg, het bourgondische Brabant of de natuurprovincie Drenthe zijn ook erg populair. Met zoveel kilometers aan fiets- en wandelpaden, zoveel mooie natuurparken, pittoreske dorpen en mysterieuze hunebedden is het samenstellen van actieve reizen in Nederland een eitje.

Of je nu kiest voor een goedkope singlereis in Nederland of een luxe singlereis naar Griekenland, je gaat vast en zeker veel bijzondere momenten beleven tijdens een van deze singlereizen. En het mooiste is dat je deze bijzondere momenten kunt delen met anderen!

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen.

Reizen & Reistips maakt gebruik van affiliate en/of gesponsorde links. Door gebruik te maken van deze links, kunnen jullie Reizen & Reistips supporten zonder extra kosten.