Winactie

WINACTIE: Win €70,- shoptegoed bij Tropilex

DE WINNAAR IS GEKOZEN MIDDELS EEN LOTING. EN IS VIA EEN EMAIL OP DE HOOGTE GEBRACHT. ER KAN NIET MEER GEREAGEERD WORDEN OP DEZE ACTIE.

De zomer mag dan wel officieel ten einde zijn, wij mogen nog even een zomers kado weggeven. Namelijk €70,- shoptegoed bij Tropilex. Met dit shoptegoed kun je zelf een te gekke hangmat of hangstoel uitkiezen en thuis helemaal ontspannen in zomerse sferen. Hang ‘m in je tuin of aan je balkon, of misschien wel binnen. Een hangmat hoef je namelijk niet persé buiten opgehangen te worden. Je kunt ‘m lekker voor jezelf winnen, maar je kunt hem natuurlijk ook winnen voor je partner, vriend(in) of familie.

Tropilex hangmat

Hangmatten van Tropilex

Het kwaliteitsmerk Tropilex is er voor iedereen die wil relaxen in een hangmat of hangstoel. De stoffen worden met de hand gemaakt en geweven door traditionele hangmatwevers in Colombia en India. Tropilex werkt ook samen met bedrijven uit deze landen en bezoeken de fabrieken vaak om te controleren op de arbeidsomstandigheden en de kwaliteit van de producten.

Tropilex is lid van 1% For The Planet. Dit betekent dat ze minimaal 1% van hun jaarlijkse jaaromzet doneren aan het behouden van natuur en biodiversiteit. Deze winactie draagt dus ook een beetje bij aan een mooiere wereld en je hoeft je dus helemaal niet schuldig te voelen als jij straks wegdommelt in je hangmat. Niet voor niets is hun slogan: ‘Relax with a good feeling!’.

Liggen of zitten?

Waan jezelf op een tropische bestemming met een kleurrijke hangmatten van Tropilex. Heerlijk schommelen in je eigen tuin met het zonnetje in je gezicht en een goed boek. Heb je geen tuin, maar een balkon en daardoor dus minder ruimte? Wellicht is dan een hangstoel een goed idee. Mocht het straks weer wat kouder worden, kun je de hangmat of stoel natuurlijk ook gewoon binnen ophangen. Daarmee haal je toch het zomergevoel echt in huis?

Zo doe je mee

Zie jij jezelf al helemaal chillen in zo’n toffe hangmat? Dan moet je zeker meedoen. Om het €70,- tegoed te winnen hoef je alleen maar het volgende te doen:

De actie loopt tot zaterdag 3 oktober 2020. De winnaar ontvangt een dag later een e-mail bericht met daarin de vouchercode. Zorg er dus voor dat je een correct email adres achterlaat en het zou prettig zijn als je kunt reageren met een volledige naam (of Instagram naam) in verband met de social media controle.

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!