WINACTIE: Dekbedovertrek Around The World
Blog

Reizen & Reistips maakt gebruik van affiliate en/of gesponsorde links. Door gebruik te maken van deze links, kunnen jullie Reizen & Reistips supporten zonder extra kosten.

WINACTIE: Dekbedovertrek Around the World

De winnaar is gekozen middels een loting. en is via een email op de hoogte gebracht. Er kan niet meer gereageerd worden op deze actie.

Droom jij ook van mooie/verre/bijzondere/tropische bestemmingen? Ik wel! Ik zou dolgraag eens naar Nieuw-Zeeland, Spitsbergen, Namibië of Turkmenistan willen. Maar de absolute droomreis blijft natuurlijk een hele lange wereldreis maken en veel moois van de wereld zien. Waarschijnlijk hebben jullie ook een enorme bucketlist van allerlei bestemmingen die je graag nog eens zou willen bezoeken. Een droomreis kan ik natuurlijk niet weggeven, maar ik kan jullie wel verder helpen met dromen. In samenwerking met Dekbed Discounter mag Reizen & Reistips het super leuk dekbedovertrek ‘Around the World’ weggeven. Wie weet droom jij straks onder dit dekbed van al die mooie bestemmingen waar je nog naartoe wilt!

WINACTIE: Dekbedovertrek Around The World
Maak kans op dit dekbedovertrek 'Around the World'

Around the World

Het dekbedovertrek dat ik mag weggeven van Dekbed-discounter komt van het merk Nightlift. Dit is een Nederlands merk dat garant staat voor kwalitatief hoogwaardig bedtextiel. De collecties van Nightlife worden ontworpen volgens de laatste trends op mode- en interieurgebied. En dat is te zien. Op het dekbedovertrek Around the World is op een schilderachtige manier en met verschillende kleuren een wereldkaart te zien. Bij het dekbedovertrek horen natuurlijk ook bijpassende kussenslopen voor een prachtige set. Dromen over verre reizen wordt zo een stuk eenvoudiger!

Dit dekbedovertrek is gemaakt van polycotten, een mis van katoen en polyester. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset kreukherstellend, ademend en valt deze soepel om je heen. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust.

Er zijn drie verschillende maten die worden aangeboden:
1-persoons (140 x 200/220 + 1 kussensloop)
2-persoons (200 x 200/220 + 2 kussenslopen)
Lits-jumeaux (240 x 200/220 + 2 kussenslopen)

WINACTIE: Dekbedovertrek Around The World
Doe mee met onze winactie en wie weet droom jij straks onder dit dekbed over alle mooie reisbestemmingen

Hoe kun jij dit dekbedovertrek winnen?

Wil jij straks dromen over die verre bestemmingen onder dit dekbed? Meedoen aan deze winactie is eenvoudig. Dit is wat je ervoor moet doen:

1) Laat in een reactie hieronder weten wat jouw ultieme droombestemming is en geef ook aan welke maat dekbedovertrek jij zou willen winnen.

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot en met vrijdag 15 juni. De winnaar ontvangt van ons een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat op deze website.

Reizen & Reistips maakt gebruik van affiliate en/of gesponsorde links. Door gebruik te maken van deze links, kunnen jullie Reizen & Reistips supporten zonder extra kosten.