WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift
Blog

WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift

De winnaar is gekozen middels een loting. en is via een email op de hoogte gebracht. Er kan niet meer gereageerd worden op deze actie.

Het is weer tijd voor een winactie. Misschien hebben jullie het al een beetje gemerkt; de website van Reizen & Reistips is stukken sneller dan enkele weken geleden. Ik heb de website namelijk verhuisd naar een eigen server wat de snelheid verbeterd heeft. Deze verhuizing heeft al direct het aantal bezoekers op de site goed gedaan, want afgelopen maand werd Reizen & Reistips bijna 7000 maal bekeken. Deze maand gaan we dit record ook aanscherpen. Reizen & Reistips blijft alsmaar groeien en daar ben ik ontzettend trots op. Dat wil ik graag met jullie vieren.

Ik mag van Coolgift een heel tof kado weggegeven: een houten wereldkaart ter waarde van €69,-. Ik ben gek op wereldkaarten, zelf hebben wij er thuis één op de gang hangen en iedere keer als ik richting mijn werk ga kijk ik even op de kaart. We hebben stickers op de kaart geplakt op de plaatsen waar we zijn geweest. Ze herinneren me eraan dat we al redelijk wat gezien hebben, maar dat er nog veel meer te ontdekken valt. Een wereldkaart past wat mij betreft in het huis van iedere reisliefhebber. En misschien heb jij wel een saaie kale muur in huis en weet je niet wat je ermee moet doen? Misschien is deze wereldkaart een leuke optie!

WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift
Maak kans op een houten wereldkaart van Coolgift

De wereld aan je muur

Ben jij ook een reisliefhebber? Dan kun jij deze houten wereldkaart (120cm bij 80cm) vast een leuke bestemming geven in je woon-, studeer- of kinderkamer. De wereldkaart kun je zelf door middel van 46 afzonderlijke stukken bij elkaar puzzelen. Op de puzzelstukken staan de namen van de landen en de hoofdsteden. De stukjes zijn in een natuurlijke houtkleur, maar je kunt ze ook een kleurtje geven. Zo kun je op een leuke manier jouw bezochte landen eruit laten springen. Als extraatje krijg je ook enkele aparte stukjes in de vorm van bekende monumenten.

De kaart is makkelijk te bevestigen en ook even gemakkelijk weer te demonteren dankzij het meegeleverde dubbelzijdig kleefband waardoor je dus geen lijm nodig hebt. De volledige puzzel wordt geleverd in een houten doos en is gemaakt van een milieuvriendelijke multiplex.

WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift
De wereldkaart kun je zelf door middel van 46 afzonderlijke stukken bij elkaar puzzelen

Hoe kun je deze houten wereldkaart winnen?

Wil jij dit origineel kado winnen? Meedoen aan deze winactie is eenvoudig. Dit is wat je ervoor moet doen:

1) Laat in een reactie onder deze winactie weten waar je volgende reis naartoe gaat.

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet alleen niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot en met vrijdag 11 mei. De winnaar ontvangt van ons een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat op deze website.

WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift
De wereldkaart wordt geleverd in deze doos
Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben niet op zoek naar de toeristische hotspots die iedereen kent. Liever ga ik op zoek naar de hidden gems. Bestemmingen waar vrijwel niemand van heeft gehoord of waar weinig mensen naartoe gaan. Ik neem graag de tijd om een stad of regio goed te ontdekken en duik graag even de natuur in.

Ooit begonnen met het bouwen van een website waar ik schreef over mijn reizen. Zo is Reizen & Reistips ontstaan. In 2024 de ultieme beloning voor mijn werk gekregen met de Golden Pen Award!

Het onderhouden van Reizen & Reistips kost tijd en geld. Vinden jullie mijn verhalen leuk en willen blijven genieten van mijn reisavonturen? Dan kunnen jullie mij steunen door op deze site tours of accommodaties te boeken. Ook kunnen jullie mij een kleine gift sturen via Buy me a Coffee (of een biertje). Alvast bedankt!