Winactie

WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift

De winnaar is gekozen middels een loting. en is via een email op de hoogte gebracht. Er kan niet meer gereageerd worden op deze actie.

Het is weer tijd voor een winactie. Misschien hebben jullie het al een beetje gemerkt; de website van Reizen & Reistips is stukken sneller dan enkele weken geleden. Ik heb de website namelijk verhuisd naar een eigen server wat de snelheid verbeterd heeft. Deze verhuizing heeft al direct het aantal bezoekers op de site goed gedaan, want afgelopen maand werd Reizen & Reistips bijna 7000 maal bekeken. Deze maand gaan we dit record ook aanscherpen. Reizen & Reistips blijft alsmaar groeien en daar ben ik ontzettend trots op. Dat wil ik graag met jullie vieren.

Ik mag van Coolgift een heel tof kado weggegeven: een houten wereldkaart ter waarde van €69,-. Ik ben gek op wereldkaarten, zelf hebben wij er thuis één op de gang hangen en iedere keer als ik richting mijn werk ga kijk ik even op de kaart. We hebben stickers op de kaart geplakt op de plaatsen waar we zijn geweest. Ze herinneren me eraan dat we al redelijk wat gezien hebben, maar dat er nog veel meer te ontdekken valt. Een wereldkaart past wat mij betreft in het huis van iedere reisliefhebber. En misschien heb jij wel een saaie kale muur in huis en weet je niet wat je ermee moet doen? Misschien is deze wereldkaart een leuke optie!

WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift
Maak kans op een houten wereldkaart van Coolgift

De wereld aan je muur

Ben jij ook een reisliefhebber? Dan kun jij deze houten wereldkaart (120cm bij 80cm) vast een leuke bestemming geven in je woon-, studeer- of kinderkamer. De wereldkaart kun je zelf door middel van 46 afzonderlijke stukken bij elkaar puzzelen. Op de puzzelstukken staan de namen van de landen en de hoofdsteden. De stukjes zijn in een natuurlijke houtkleur, maar je kunt ze ook een kleurtje geven. Zo kun je op een leuke manier jouw bezochte landen eruit laten springen. Als extraatje krijg je ook enkele aparte stukjes in de vorm van bekende monumenten.

De kaart is makkelijk te bevestigen en ook even gemakkelijk weer te demonteren dankzij het meegeleverde dubbelzijdig kleefband waardoor je dus geen lijm nodig hebt. De volledige puzzel wordt geleverd in een houten doos en is gemaakt van een milieuvriendelijke multiplex.

WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift
De wereldkaart kun je zelf door middel van 46 afzonderlijke stukken bij elkaar puzzelen

Hoe kun je deze houten wereldkaart winnen?

Wil jij dit origineel kado winnen? Meedoen aan deze winactie is eenvoudig. Dit is wat je ervoor moet doen:

1) Laat in een reactie onder deze winactie weten waar je volgende reis naartoe gaat.

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet alleen niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot en met vrijdag 11 mei. De winnaar ontvangt van ons een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat op deze website.

WINACTIE: Houten wereldkaart van Coolgift
De wereldkaart wordt geleverd in deze doos

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

5 dingen die je moet checken voor je op vakantie gaat

Gastartikel

5 dingen die je moet checken voor je op vakantie gaat

Wanneer je op vakantie gaat, zijn er altijd nog allerlei dingen die je moet regelen voor vertrek. Daarbij kun je denken aan het wassen van je spullen en het leeghalen van de wasmachine, maar ook aan...

Kerstmarkt van Erfurt

Kerstmarkten

De leukste kerstmarkten van Duitsland in 2023

Het wordt langzaam weer kouder en sneller donker. De kerstperiode komt steeds meer in zicht. Dat betekent dat binnenkort de eerste kerstmarkten in Duitsland weer zullen openen. Ieder jaar staan de...

Eiland Cres, Kroatië - Lubenice

Reistips

Tips voor eiland Cres in Kroatië

Kroatië telt in totaal 1185 eilanden. Het is daarom een ideale bestemming om te eilandhoppen. Een aantal populaire eilanden zijn gelegen in de Kvarner Baai. Krk, Lošinj, Rab en het eiland Cres...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!