WINACTIE: maak kans op een wereldkaart t.w.v. €119,95
Blog

WINACTIE: maak kans op een wereldkaart t.w.v. €119,95

Heuglijk nieuws. Deze maand hebben we de 1000 volgers op Facebook bereikt en met een klein beetje geluk halen we deze maand de 10.000 bezoekers op de website. Ik ben mijn volgers uiterst dankbaar en wil jullie natuurlijk bedanken. Zonder jullie zou Reizen & Reistips nooit zo zijn gegroeid. De afgelopen maanden heb ik al enkele winacties opgezet waarbij je een wereldkaart kunt winnen. Deze bleken uitermate populair te zijn onder onze reisliefhebbers. We mogen weer een wereldkaart weg gaan geven, ditmaal van wereldkaarten.nl en ter waarde van, hou je vast, €119,95! Ben jij straks de gelukkige winnaar?

WINACTIE: maak kans op een wereldkaart t.w.v. €119,95
Wij mogen een wereldkaart van wereldkaarten.nl weggeven t.w.v. €119,95

De wereldkaart is een nieuwe interieurtrend die de laatste tijd veel voorbij komt. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zodoende voor elke inrichting wel een bijpassende kaart te vinden. Daarnaast kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over je volgende reis. Een wereldkaart kan op verschillende materialen afgedrukt worden, denk bijvoorbeeld aan canvas, hout, poster, aluminium of glas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Glas is bijvoorbeeld modern en strak, terwijl hout een landelijke uitstraling heeft. Een wereldkaart op aluminium is daarentegen industrieel. Door het materiaal te kiezen dat bij jouw stijl past zal de wereldkaart perfect tot z’n recht komen in je interieur.Ben je op zoek naar een opvallende muurdecoratie? Dan is een grote wereldkaart wellicht perfect. Zo’n wereldkaart kan je gehele muur vullen.

Wij houden wel van een fraaie wereldkaart en mogen van wereldkaarten.nl een wereldkaart weggeven ter waarde van €119.95. Je kunt zelf kiezen uit de verschillende materialen. Voor welke ga jij?

WINACTIE: maak kans op een wereldkaart t.w.v. €119,95
WINACTIE: maak kans op een wereldkaart t.w.v. €119,95
Met welke kaart ga jij je muur versieren?

Win een wereldkaart

Wil jij straks een grote wereldkaart aan je muur hebben hangen? Doe dan mee. Dit is wat je moet doen:

1) Laat in een reactie weten welke wereldkaart jij zou willen winnen. Je kunt je keuze hier maken (kies het materiaal; een wereldkaart van 120×80 cm komt uit op €119,95)

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en TAG in dit bericht een vriend of vriendin die deze wereldkaart ook aan zijn muur zou moeten hebben.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot en met vrijdag 11 augustus. De winnaar ontvangt van ons een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat op deze website en het zou prettig zijn als je met een volledige naam (of bedrijfsnaam) kunt reageren in verband met de social media controle.

WINACTIE: maak kans op een wereldkaart t.w.v. €119,95
Doe mee met deze winactie!