Winactie - Tropilex hangmat of hangstoel
Blog
Winactie

Winactie: Tropilex hangmat of hangstoel

De winnaar is gekozen middels een loting. en is via een email op de hoogte gebracht. Er kan niet meer gereageerd worden op deze actie.

Met het troosteloze weer in Nederland, lijkt de zomer alweer ver weg. En dan te bedenken dat ik vier weken geleden nog in het Parque Nacional Gran Chaco del Kaa-Iya in de middag moest chillen omdat het maar liefst 42 graden Celsius was. Met zulk klam weer lig je toch het liefst in een hangmat met een ijskoud biertje. Om jullie alvast een zomers gevoel te geven, mogen wij in samenwerking met Tropilex een super chille hangmat of hangstoel verloten. De winnaar mag een hangmat of een hangstoel uitkiezen van deze pagina: Tropilex hangmatten en Tropilex hangstoelen. Een mooi en uniek geschenk voor sinterklaas of onder de kerstboom voor een vriend, familie of partner? Of houd ‘m lekker zelf.

Tropilex hangmatten

Over Tropilex

Tropilex is een kwaliteitsmerk voor iedereen die tropisch wil genieten in een hangmat. De hangmatten wegen zwaarder dan anderen doordat de stof iets dikker weeft. Hierdoor is de hangmat dus ook steviger. De hangmatten en hangstoelen worden grotendeels gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel van een gedeeltelijk polyester hangmat is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangmat. Daarnaast heeft Tropilex ook nog chille hangstoelen. Wil jij tot rust komen in een duurzame hangmat of hangstoel?

 

Hoe kun je een Tropilex hangmat of hangstoel winnen?

Het winnen van een Tropilex hangmat of hangstoel is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

1) Laat in een reactie onder deze winactie weten welke hangmat of hangstoel je zou willen winnen. Je kunt kiezen uit het Tropilex assortiment op dehangmat.nl

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot en met vrijdag 2 december. De winnaar ontvangt een dag later een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat op deze website.

Winactie - Tropilex hangmat of hangstoel

Mocht je niet de gelukkige winnaar zijn, kun je altijd nog een kijkje nemen op de webshop van dehangmat.nl. Heel veel succes!!