Winactie

WINACTIE: Wereldkaart van Herinneringen Op Linnen

Weet je nog dat we enkele maanden geleden een winactie hadden met de houten wereldkaart? Jullie reageerden massaal, maar uiteindelijk kon ik maar één winnaar gelukkig maken. Nu is het tijd voor een herkansing, want ik mag weer een wereldkaart weggeven. Ditmaal een wereldkaart van Herinneringen Op Linnen.

Wij hebben in onze gang een grote wereldkaart hangen. We houden onze bestemmingen bij door kleine gekleurde stickers op deze kaart te plakken. De bestemmingen met een rode sticker heb ik samen met Lianne bezocht, met een gele sticker heb ik alleen bezocht en de bestemmingen die Lianne alleen heeft bezocht zijn blauw. Iedere keer als we weer de deur uit gaan worden we eraan herinnert dat er nog zo veel te ontdekken is, maar ik word ook vrolijk van de hoeveelheid stickers die nu al op de kaart zijn geplakt. Een echte reisliefhebber kan derhalve toch ook niet zonder een wereldkaart in huis? Misschien heb jij nog ergens een kale muur en kan jij een mooie wereldkaart ophangen?

Winactie: wereldkaart van Herinneringen Op Linnen
Reizen & Reistips mag een wereldkaart van Herinnering Op Linnen weggeven

Welke wereldkaart van Herinneringen Op Linnen kies jij?

Herinneringen Op Linnen is begonnen in 2004 met het aanbieden van foto’s op canvas. Tegenwoordig doen ze veel meer en kun je bij ze terecht voor allerlei printproducten en materialen. Met een 9.8 wordt Herinneringen Op Linnen ook zeer goed beoordeeld!

Herinneringen Op Linnen heeft 11 verschillende soorten wereldkaarten: Wereldkaart Schoolkaart 1, Wereldkaart Schoolkaart 2, Wereldkaart Klassiek, Wereldkaart Modern, Wereldkaart Black Ice, Wereldkaart Vintage Blue, Wereldkaart Vintage Red, Landkaart Europa, Nederland Plaatsnamen, Europa Jongens en Europa Meisjes. Naast het design kun je ook het formaat kiezen en bij sommige wereldkaarten zijn in verschillende kleuren beschikbaar: in kleur, zwart/wit of in sepia. Bij de wereldkaart ontvang je 60 gratis prikkertjes waarmee je kunt aangeven waar jij bent geweest en je krijgt er ook een gratis ophangsysteem bij. Voor welke wereldkaart ga jij?

Wij mogen een wereldkaart weggeven met een maximaal formaat van 60 x 90 cm, ter waarde van €64,-.

Winactie: wereldkaart van Herinneringen Op Linnen
Ben jij straks de winnaar van een wereldkaart?

Hoe kun jij een wereldkaart winnen

Wil jij straks wegdromen terwijl je kijkt naar de wereld die je hebt verkent of gaat verkennen? Dit is was je moet doen

1) Laat in een reactie weten welke wereldkaart jij zou willen winnen (klik hier voor de opties). En laat ons ook even weten waar jij een vlaggetje kunt prikken met de laatste bestemming die je hebt bezocht.

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot en met vrijdag 20 juli. De winnaar ontvangt van ons een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat op deze website en het zou prettig zijn als je met een volledige naam (of bedrijfsnaam) kunt reageren in verband met de social media controle.

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Meer blog berichten

Berg Nemrut, absoluut hoogtepunt van Turkije

Turkije is een fascinerende bestemming met talloze hoogtepunten. Het is een land met een enorme diversiteit aan landschappen en een rijke geschiedenis met veel historische schatten. Ik heb inmiddels...

Hike naar de Glaciar Calluqueo

Je kunt een reis nog zo goed voorbereiden, sommige zaken heb je simpelweg niet in de hand. Op het moment dat we het vliegtuig instappen naar Chili, ontvang ik een WhatsApp berichtje. Onze tour naar...

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!