Winactie

WINACTIE: Win een reisposter van PosterTime

DE WINNAAR IS GEKOZEN MIDDELS EEN LOTING. EN IS VIA EEN EMAIL OP DE HOOGTE GEBRACHT. ER KAN NIET MEER GEREAGEERD WORDEN OP DEZE ACTIE. TOT 13 MAART 2019 KUN JE DE KORINGSCODE REIZEN&REISTIPS-15 GEBRUIKEN VOOR 15% KORTING BIJ POSTERTIME.

Een maand geleden stelde ik mezelf enkele doelen op die ik graag zou willen bereiken met Reizen & Reistips in 2019. Het is pas februari, maar nu al heb ik één doelstelling weten te behalen. Afgelopen maand bezochten maar liefst 13.227 mensen Reizen & Reistips! Een absoluut record en het overtreft mijn doelstelling om de 12.500 bezoekers te halen. Dit maakt me behoorlijk trots en blij. Ik wil mijn bezoekers en volgers dan ook hartelijk bedanken. Een winactie kan daarom op geen beter moment komen. In samenwerking met PosterTime mag ik een gepersonaliseerde reisposter weggeven. Hangt er straks een unieke poster aan jouw muur? Doe dan mee met deze leuke winactie.

Winactie PosterTime
Winactie PosterTime
Maak je eigen unieke, gepersonaliseerde poster - © PosterTime

PosterTime, unieke en gepersonaliseerde posters

Mirjam en Renske leerden elkaar kennen in de Filipijnse hoofdstad Manila. Ze deelden samen de passie om kleurrijke souvenirs met een Filipijnse twist te ontwerpen en verkopen. Zo maakten ze het kwartetspel Makulay, wat kleurrijk betekent in het Filipijns. Ook ontwierpen ze talloze ansichtkaarten en posters. Met de winst uit de verkopen ondersteunden ze Young Focus, een stichting die zich inzet voor het onderwijs van kinderen in de sloppenwijken van Manila. Eenmaal terug in Nederland pakten ze de draad op. Zo ontstond in 2018 PosterTime.

Bij PosterTime kun je een gepersonaliseerde poster op print of canvas laten maken. Een ideaal cadeau om weg te geven bij een verjaardag, geboorte of huwelijk. Of natuurlijk om je eigen huis op te fleuren. Iedere poster en canvas wordt speciaal voor jou ontworpen. En omdat je allereerst een proefdruk ontvangt, kom je nooit voor verassingen te staan.

Winactie PosterTime
Winactie PosterTime
Hangt er straks bij jou zo'n gave poster aan de muur? - © PosterTime

Win een reisposter op A3 formaat

PosterTime heeft ook reisgerelateerde posters. Zo is er voor de echte reisliefhebbers een gepersonaliseerde tekstposter met plaatsnamen die je zelf kunt kiezen. Of een wereldkaart met al je favoriete bestemmingen, een wegwijzer naar jouw favoriete steden of een plattegrond van jouw favoriete stad. In samenwerking met PosterTime mag ik een poster op A3 formaat weggeven aan één van mijn volgers. Leg je reisbestemmingen of droomplekken vast en creëer een blijvende herinnering aan je muur. Voor welke poster kies jij?

15% korting
Wil jij de uitslag van de winactie niet afwachten en wil jij zo’n toffe poster al in huis halen? Met de speciale code REIZEN&REISTIPS-15 krijg je 15% korting bij je bestelling. Deze code is geldig tot 13 maart 2019. Met iedere bestelling ondersteunen jullie de kinderen uit de sloppenwijken van Manila.

Wat moet je doen om kans te maken op een poster van PosterTime?

Hangt er straks misschien een gave gepersonaliseerde reisposter aan jouw muur? Doe mee aan deze winactie en voltooi de volgende stappen.

1) Ga naar de website van PosterTime en kies jouw favoriete ontwerp uit die jij graag zou willen winnen. Laat in een reactie hieronder weten hoe deze poster heet.

2)  LIKE Reizen & Reistips op Facebook en TAG in dit bericht een vriend of vriendin die ook een gepersonaliseerde poster zou willen winnen.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter en/of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op

De actie loopt tot en met vrijdag 22 februari 2019. De winnaar ontvangt van ons een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct email adres achterlaat en het zou prettig zijn als je kunt reageren met een volledige naam (of bedrijfsnaam) in verband met de social media controle. De winnaar van deze winactie zal geen verzendkosten hoeven te betalen voor de poster.

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Winactie PosterTime
© PosterTime