Vliegveld van München
Blog
Gastartikel

Dit zijn de mooiste luchthavens van Europa

Ben je een fanatieke reiziger met een doorlopende reisverzekering, omdat je nooit weet wanneer je weer op pad gaat? Dan heb je vast al heel wat luchthavens gezien tijdens al die reizen. Misschien ben je zelfs wel eens op de mooie vliegvelden geweest die we hier op een rijtje zetten voor je. Wij vinden dit namelijk de mooiste luchthavens van Europa!

Vliegveld van München
Het vliegveld van München

München

Voor sommigen zal het een verrassing zijn, maar voor iedereen die al eens het vliegtuig heeft genomen naar dit deel van Duitsland, is het geen wonder dat München bovenaan de lijst staat. Als je het hebt over de faciliteiten die hier geboden worden, is er geen enkel vliegveld dat het beter voor elkaar heeft.

Hier kun je bijvoorbeeld unieke biertjes drinken, want de luchthaven van München heeft een eigen brouwerij. Wil je daar een foto van maken en die delen op al je socials? Dat is geen enkel probleem, want het vliegveld biedt je gratis onbeperkte wifi. Dat klinkt al als een droom natuurlijk, maar er is nog meer. Wat dacht je van minigolf en in de winter een schaatsbaan en kerstmarkt? Dat vind je hier dus gewoon!

Zürich

Flughafen Zürich noemen ze hem in Zwitserland, dit juweeltje dat een optimale reiservaring biedt aan jou als reiziger. En dat is wel bijzonder te noemen als je bedenkt dat het oorspronkelijk alleen een militaire luchthaven was. Inmiddels voeren passagiersvluchten dus wel de boventoon en dat is ook goed te merken als je er komt.

Als het om de netheid van alle faciliteiten gaat, geven passagiers Flughafen Zürich 5 sterren. Zij waarderen dus absoluut dat er goed voor ze gezorgd wordt. Zo is het grote observatiedek gratis te betreden en kun je hier prachtig kijken naar de vliegtuigen die opstijgen en landen. De Zwitserse buitenlucht staat bekend om zijn goede kwaliteit, dus je wilt hier vast wel even wat tijd doorbrengen tijdens je verblijf op dit mooie vliegveld.

Vliegveld van Londen
Heathrow in Londen

Heathrow (Londen)

Eén van de grootste luchthavens ter wereld is ook meteen een van de drukste die er zijn. Ondanks die drukte waarderen passagiers het vliegveld zeer hoog. Van de 5 sterren kreeg Heathrow er maar liefst 4,3. Logisch, want in Terminal 3 vind je bijvoorbeeld rustzones inclusief lounges voor het geval dat je vlucht geannuleerd is.

De meeste mensen hoeven echter niet lang te blijven op Heathrow. Als zij Londen in willen, zijn er heel veel vervoersmogelijkheden om dat te doen. Dat zorgt mede voor de hoge waardering van het vliegveld onder reizigers: je bent er zo en je je bent er ook zo weer weg.

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen.