Vakantieplannen

Vakantiebeurs 2015

Van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari wordt in Utrecht de 45e editie van de Vakantiebeurs gehouden. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers alle informatie krijgen die ze nodig hebben tot het kiezen van een reis. Daarnaast is het de Vakantiebeurs enorm inspirerend als je er nog niet geheel uit bent. Het motto van dit jaar is ‘Je zou zweren dat je er al was’.

Gastlanden zijn dit jaar Spanje en Curaçao. Bezoekers worden verrast met gastronomische hoogstandjes, kookshows, dans, muziek en proeverijen. In iedere hal zijn tevens verschillende gerechten te proeven. Er is zelfs een Culinaire Route, waarbij bezoekers traditionele hapjes en drankjes van zes verschillende bestemmingen kunnen nuttigen.

Honderden reisleiders en locals kunnen bezoekers informatie geven over je volgende reisbestemming die ze door en door kennen. Neem de tijd om met ze te praten en zoveel mogelijk informatie in te winnen. Wellicht zelfs alvast een offerte aanvragen voor een van je droomreizen?

De beurs is ingericht op de zes meest populaire vakantietypen: Ontdek (voor verre bestemmingen), Vaar (cruises en zeilen), Zien (steden en cultuur), Samen (Familie en kinderen), Actief (outdoor en sport) en Buiten (kampeer en camping).

De vakantiebeurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 met op vrijdag nog een avondopening tot 20.00.

Omdat ik en mijn vriendin nog verschillende reisbestemmingen in ons hoofd hebben, zullen we dit jaar de Vakantiebeurs bezoeken. Uiteraard gaan we gericht op zoek naar bepaalde landen en zullen we kijken of we nog tegen mooie aanbiedingen of offertes kunnen lopen.

Klik hier om naar de website van de Vakantiebeurs te gaan

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

Bucketlist

Op mijn wishlist: Grand Teton National Park

Zoals iedere reisliefhebber heb ik een enorme wishlist. Op deze wishlist staan enkele prachtige bestemmingen waar ik eens heen zou willen. Mooie verre oorden, of juist moeilijk bereikbare plekken...

Bautzen - aanzicht op de stad

Stedent(r)ips

Bautzen, de stad met de vele torens

In Saksen zijn door de eeuwen heen prachtige steden en stadjes ontstaan die wellicht voor velen niet zo bekend zijn. Bautzen is bijvoorbeeld zo'n stad. Het ligt circa 45 kilometer van Dresden af en...

Koningspinguïns spotten op Tierra del Fuego

Dieren

Koningspinguïns spotten op Tierra del Fuego

Het spotten van dieren op vakantie vind ik een van de leukste activiteiten. Variërend van grote olifanten, wilde leeuwen, fascinerende luiaards tot prachtige vlinders, elk dier is een foto en...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!