Winactie

WINACTIE! Hangmat of hangstoel van Tropilex

De winnaar is gekozen middels een loting. en is via een email op de hoogte gebracht. Er kan niet meer gereageerd worden op deze actie.

Een jaar terug mochten we bij Reizen & Reistips een hangmat van Tropilex verloten. We hopen dat de winnares er nog steeds heel blij mee is. Helaas konden we maar één hangmat weggeven. Behoorde je niet tot de winnaars? Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Want in samenwerking met de Hangmatgigant mogen we opnieuw een hangmat of hangstoel verloten. Meedoen is simpel en wie weet kun jij vanuit je hangmat het zomerse gevoel in huis halen of iemand heel blij maken.

De hangmatten van Tropilex

Voor een kwalitatief goede hangmat ben je bij Tropilex aan het juiste adres. De hangmatten wegen zwaarder dan anderen doordat de stof iets dikker weeft. Hierdoor is de hangmat ook steviger. De hangmatten en hangstoelen worden grotendeels gemaakt van 65% polyester en 35% katoen. Het voordeel van een gedeeltelijk polyester hangmat is dat het milieuvriendelijker is dan een 100% katoenen hangmat. Tropilex heeft tevens ook hangstoelen in het assortiment. Wil jij tot rust komen in een duurzame hangmat of hangstoel?

Winactie: Hangmat of hangstoel van Tropilex

Wil jij een hangmat of hangstoel winnen?

Meedoen aan deze winactie is eenvoudig. Dit is wat je ervoor moet doen:

1) Laat in een reactie onder deze winactie weten welke hangmat of hangstoel je zou willen winnen. Je kunt kiezen uit het Tropilex assortiment op hangmatgigant.nl

2) LIKE Reizen & Reistips op Facebook en LIKE direct ook even het Facebook bericht van deze winactie.

3) De winactie delen op Facebook, Twitter of Instagram is niet verplicht, maar levert je wel een extra winkans op! (Vergeet niet om Reizen & Reistips te taggen)

De actie loopt tot en met vrijdag 22 september. De winnaar ontvangt een dag later een email-bericht. Zorg er dus voor dat je een correct e-mail adres achterlaat op deze website.

Winactie: Hangmat of hangstoel van Tropilex

Een standaard wordt niet meegeleverd. Hiervoor kun je kijken op de website van Hangmatstandaard.

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Meer blog berichten

Berg Nemrut, absoluut hoogtepunt van Turkije

Turkije is een fascinerende bestemming met talloze hoogtepunten. Het is een land met een enorme diversiteit aan landschappen en een rijke geschiedenis met veel historische schatten. Ik heb inmiddels...

Hike naar de Glaciar Calluqueo

Je kunt een reis nog zo goed voorbereiden, sommige zaken heb je simpelweg niet in de hand. Op het moment dat we het vliegtuig instappen naar Chili, ontvang ik een WhatsApp berichtje. Onze tour naar...

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!