Persoonlijk

Op TV bij Overal & Nergens

Een tijdje geleden heb ik enkele videobeelden van mijn Afrika reis geüpload bij het reisprogramma Overal & Nergens dat op RTL5 wordt uitgezonden. Overal & Nergens is een nieuw reisprogramma dat gebruik maakt van reisbeelden van (amateur)-filmers. Via de community van Overal & Nergens kunnen mensen hun video’s uploaden en zo een kans maken om op TV te komen. Doordat ik niet echt promotie maakte op Facebook en andere sociaal media kanalen, dacht ik dat mijn filmpjes al snel vergeten zouden zijn. Maar niets bleek minder waar. Ik kreeg een mailtje van een medewerker van Overal & Nergens dat mijn filmpjes opvielen en in de smaak vielen. Ze vroegen of ze mijn beelden konden gebruiken voor hun programma. Helaas had ik natuurlijk de meeste films al zelf bewerkt, inclusief muziek en voice-over eronder. Maar gelukkig had ik nog een volledige film van onze Afrika reis in Kenia en Tanzania. Dit is alleen ruim 40GB aan materiaal. Na wat mailcontact heb ik alle bestanden door gemaild naar de medewerkers van Overal & Nergens en stonden we nog enkele malen in contact per mail. We kwamen zelfs al in de 3e aflevering even vlug voorbij, als voorproefje.

Nu heb ik sinds deze week te horen gekregen dat wij één van de 4 hoofdpersonen zullen zijn in de 5e aflevering van Overal & Nergens. Deze wordt op zondag 17 februari 2013 uitgezonden om 17.25 op RTL5. Ik ben reuze benieuwd welke beelden er gebruikt zijn van onze reis. Een eerste stap tot BN’er?

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!