Persoonlijk

De 9 populairste Instagram foto’s van Reizen & Reistips in 2015

Het einde van het jaar nadert, dus dan verschijnen er op vele reisblogs jaaroverzichten met onder andere de reizen die gemaakt zijn, de beste foto’s van het jaar en de meest bezochte artikelen. 2015 was voor mij een jaar waarin ik probeerde door te pakken met Reizen & Reistips. Er moet nog steeds enorm veel gebeuren aan de website, maar er volgden steeds meer blogberichten. Ook werd ik stukken actiever op Social Media.

Bestnine Instagram foto’s

Één van de kanalen die ik dit jaar actief ben gaan gebruiken is Instagram. Lange tijd had ik al een account, maar ik deed er helemaal niets mee. Toch is Instagram voor vele reisbloggers een populair kanaal geworden. Kijk maar eens naar de vele reisfoto’s die dagelijks worden gepost.

Vanaf september ben ik met Reizen & Reistips ook actief bezig geweest op Instagram. Iedere dag probeer ik een fraaie foto online te zetten, een foto die ik uiteraard zelf heb geschoten. In de meeste gevallen gebruik ik ook geen filter, zoals ik dat ook op deze website niet doe. Iedere dag zie ik het volgers-aantal stijgen (helaas soms ook redelijk snel weer dalen) en het is hartstikke leuk als je positieve reacties ontvangt. In de periode dat Instagram nu actief gebruikt wordt, zijn er 116 foto’s online gezet. Deze hebben in totaal 4876 likes opgeleverd, terwijl ik nu 242 volgers heb.

Hoewel Reizen & Reistips nog flink moet groeien op Instagram, willen we toch de 9 meest populaire Instagramfoto’s tonen, zoals momenteel ook veel andere reisbloggers dat op dit moment doen. De foto’s worden gepost met de tag #bestnine2015 of #2015bestnine.

Bestnine2015 Instagram foto's van Reizen & Reistips

Bestnine2015 Instagram foto’s van Reizen & Reistips

Zelf had ik verwacht dat andere foto’s het veel beter beter zouden doen. De vulkaanuitbarsting van de Volcán de Fuego en ook de close-ups van wilde dieren in Afrika bijvoorbeeld.

Wat vindt jij van de 9 populairste Instagram foto’s van Reizen & Reistips in 2015 en kun jij raden waar deze 9 foto’s genomen zijn?
Like jij Reizen & Reistips al op Instagram? Bekijk hier het Instagram account van Reizen & Reistips en laat gerust een berichtje met jullie account hier achter!

Danny van der Meijden
Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper/video-editor en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!

Meer informatie