Persoonlijk

Reizen & Reistips introduceert video’s

Zoals velen van jullie wellicht al weten zijn we nog altijd druk bezig om de website te verbeteren en zijn we nog altijd druk bezig om teksten te schrijven en foto’s toe te voegen aan de website. Hier zit enorm veel werk in, waardoor het een tijdje kan duren alvorens alle pagina’s gevuld en toegevoegd zijn. Wij hopen hier op begrip van de bezoekers van de website.

Om Reizen & Reistips nog exclusiever te maken en een beter sfeerimpressie te geven van de bezienswaardigheden die zijn bezocht, introduceer ik per heden ook video’s. Sinds jaren maar ik tijdens de grotere vakanties films. Deze bewerk ik in een leuk geheel, inclusief muziek, titels, trailers en effecten. Wanneer ik op zoek ga naar een nieuwe bestemming, kijk ik toch vaak naar YouTube om een bepaald beeld van een bestemming te krijgen. Aan de hand van video’s kan ik vaak concluderen of ik de plek de moeite waard vind om te bezoeken. Aangezien ik nog redelijk wat filmmateriaal heb van de afgelopen vakanties, heb ik besloten deze te bewerken speciaal voor de website. Deze zullen worden geplaatst op de pagina’s waar ik een video van heb. Vandaag is de primeur dat de eerste film online is gegaan. Bekijk de pagina Nauyaca Waterval in Costa Rica.

We hopen in de toekomst meer video’s te kunnen toevoegen en zullen voortaan ook rekening houden dat er gefilmd word op plaats van bestemming.

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

10 redenen waarom je echt moet gaan kamperen

Gastartikel

10 redenen waarom je echt moet gaan kamperen

Iedereen is wel eens toe aan een vakantie. Iedereen vult deze vakantie weer anders in. De een maakt de keuze om lekker thuis te blijven, terwijl de ander ervoor kiest om naar het buitenland te gaan....

Doen in Gaziantep - Almaci Pazari

Stedent(r)ips

Wat te zien en doen in Gaziantep

Tijdens mijn reis door Zuidoost-Anatolië maakte ik kennis met de stad Gaziantep. Waarschijnlijk gaan er geen belletjes bij je rinkelen, maar deze stad in het zuidoosten van Turkije is absoluut een...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!