Persoonlijk

Reizen & Reistips introduceert video’s

Zoals velen van jullie wellicht al weten zijn we nog altijd druk bezig om de website te verbeteren en zijn we nog altijd druk bezig om teksten te schrijven en foto’s toe te voegen aan de website. Hier zit enorm veel werk in, waardoor het een tijdje kan duren alvorens alle pagina’s gevuld en toegevoegd zijn. Wij hopen hier op begrip van de bezoekers van de website.

Om Reizen & Reistips nog exclusiever te maken en een beter sfeerimpressie te geven van de bezienswaardigheden die zijn bezocht, introduceer ik per heden ook video’s. Sinds jaren maar ik tijdens de grotere vakanties films. Deze bewerk ik in een leuk geheel, inclusief muziek, titels, trailers en effecten. Wanneer ik op zoek ga naar een nieuwe bestemming, kijk ik toch vaak naar YouTube om een bepaald beeld van een bestemming te krijgen. Aan de hand van video’s kan ik vaak concluderen of ik de plek de moeite waard vind om te bezoeken. Aangezien ik nog redelijk wat filmmateriaal heb van de afgelopen vakanties, heb ik besloten deze te bewerken speciaal voor de website. Deze zullen worden geplaatst op de pagina’s waar ik een video van heb. Vandaag is de primeur dat de eerste film online is gegaan. Bekijk de pagina Nauyaca Waterval in Costa Rica.

We hopen in de toekomst meer video’s te kunnen toevoegen en zullen voortaan ook rekening houden dat er gefilmd word op plaats van bestemming.

Laat een berichtje achter

Deel deze pagina

Nog meer reisverhalen

Meer blog berichten

Kerstmarkt van Bochum

Kerstmarkten

Kerstmarkt van Bochum

De kerstmarkt van Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf zijn inmiddels bekend terrein bij mij en worden jaarlijks bezocht. Deze kerstmarkten zijn redelijk dichtbij en eenvoudig te bereiken. Het is dan...

De mooiste wandelingen in Nepal

Gastartikel

De mooiste wandelingen in Nepal

Zeg je Nepal, dan denken veel mensen aan enorm besneeuwde bergtoppen en moeilijk begaanbare treks. Natuurlijk vind je die daar. Men noemt het niet voor niets ‘het dak van de wereld’. Vaak wordt...

Over de auteur

Danny van der Meijden

Ik ben een webdesigner/webdeveloper en één van mijn grootste hobby's is het maken van reizen. Niet alleen geniet ik van al het pracht en praal dat de wereld heeft te bieden, maar tevens ben ik er gek op om video's en veel foto's te maken van datgene wat ik zie.

Ik reis graag ieder jaar van continent naar continent en wil zoveel mogelijk op eigen houtje ontdekken en zien!