Gastartikel

Top 5 romantische bestemmingen voor singles

Stel je voor, je wilt op singlereis gaan maar je weet niet welke bestemming nu toch echt wel het meest romantisch is. Je kunt eindeloos zoeken, maar ook gewoon even verder lezen. Hieronder staat namelijk precies voor jou een lijstje met de 5 meest romantische bestemmingen voor singles!

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, ookwel het thuisland van de befaamde Big 5 genoemd. Tijdens deze avontuurlijke singlereis maak je meerdere safari’s, en de kans is dan ook groot dat je wel een aantal dieren van je lijstje kunt afstrepen. Naast dat het spotten van deze wildlife iconen op zich al supervet is, kun je op je singlereis ook nog de adembenemende geografie bewonderen in het Hluhluwe Wildreservaat of het Golden Gate National Park. Zuid-Afrika staat garant voor een gave, intense ervaring waarbij je kennismaakt met de dieren en het prachtige landschap, en met een beetje geluk ontmoet spot je wel een single in het wild ?

Singlereizen - Zuid-Afrika
Spot wildlife in Zuid-Afrika

Nieuw-Zeeland

Wil je op vakantie met gelijkgestemde singles? Ga dan op singlereis naar Nieuw-Zeeland! Deze intensieve reis focust zich op de prachtige natuur van het land zoals gletsjers, dichte bossen en zelfs fjorden, maar uiteraard is er ook ruimte om de Maori cultuur en grotere steden te verkennen. Zo heb je een goede afwisseling tussen natuur en cultuur! De singlereis naar Nieuw-Zeeland is ideaal voor iedereen die er lang op tussenuit wil en graag meer van dit wonderlijke land wil zien.

Singlereizen - Nieuw-Zeeland
Geniet van de fantastische natuur van Nieuw-Zeeland

Cuba

Wat hebben Fidel Castro, Ernest Hemingway, goede sigaren, praatgrage mensen en oldtimers met elkaar gemeen…? That’s right, Cuba! Cuba is een super romantische bestemming voor een singlereis en bij uitstek geschikt voor iedereen die houdt van een wat rustigere, warmere manier van leven. De felgekleurde oldtimers in Havana rijden hier op hun gemak voorbij en waarschijnlijk vind je op elke straathoek wel een muzikant die zingt over de rijke geschiedenis van zijn ooit gekoloniseerde land. Op deze singlereis kom je er al snel achter dat Cuba niet het meest rijke land ter wereld is, maar ergens heeft dat ook wel iets moois. Je zult hier al snel de kleine dingen in het leven leren waarderen, en bovendien brengt een land als Cuba je hoe dan ook een geweldig avontuur.

Singlereizen - Cuba
Felgekleurde oldtimers in Havana

Actief Costa Rica

Costa Rica is vernoemd naar de rijkdom die de oude inwoners van dit land droegen, want toen Columbus hen zag op de kust waren ze bedekt met gouden sieraden. Wij denken echter dat er meer rijkdom in dit land is dan alleen goud, en na een single reis naar Costa Rica dan ben je het snel genoeg met ons eens. Costa Rica staat namelijk vol met tropische regenwouden en is dan ook het thuis van veel prachtige vogels en bijzondere reptielen. Op deze actieve singlereis ga je onder andere op snorkeltocht en bezoek je een nog actieve vulkaan. En om nog maar over de schoonheid van het oerwoud te spreken!

Singlereizen - Costa Rica
Ontdek de schoonheid van het oerwoud in Costa Rica

New York

Start spreadin’ the news… I’m leavin’ today…. Inderdaad! Als het kon dan vertrok je vandaag nog op singlereis naar New York, niet? De Big Apple is een plek die je op zijn minst 1 keer in je leven gezien moet hebben, juist vanwege de Amerikaanse grootsheid die hier perfect tot zijn recht komt. New Yorkers pakken zaken, geheel volgens de American Dream, groots aan. Go big or go home, toch? Je merkt dit al snel genoeg op je singlereis bij het bestellen van een hamburger of flinke steak, of tijdens het rondlopen op Times Square. De hoeveelheid reclame en gele langszoefende taxi’s is werkelijk immens, en doet je hoofd spinnen. Ga je op singlereis naar New York, wees dan voorbereid op een hoog tempo van leven, een grootse aanpak van eigenlijk alles, en een ontzettend gave, levendige stad. New York is een absolute must!

Singlereizen - New York
De levendige stad New York is een absolute must

Disclaimer: Dit blogbericht bevat gesponsorde onderdelen.